Ma elindultam a gyermekemért az óvodába, de láttam anyósom keresett telefonon. Próbáltam visszahívni, de nem értem el. Boldogan rohanok a lányom elé, de a gondozó közli: mama már elvitte. Megyek mama lakhelyére, de ott sincs senki. Gondoltam hazahozta. Itthon azonban azzal szembesülök, hogy sehol senki. Ez egy kb 3/4 órás ámokfutás volt részemről, míg megtudtam, hogy merre vitte. Szerinte elég magyarázat volt, hogy próbált elérni csak nem tudott. Szerintetek?
Remélem nem hagytad szó nélkül.Tuti lekaptam volna 10 körméről.Mit képzel magáról hogy tudta ezt megcsinálni?Részvétem ilyen Anyóst elviselni:(
2011. nov. 30. 16:24
2/17 anonim válasza:
Szerintem pedig most azonnal tisztázd le vele, hogy előtte szóljon neked vagy a férjednek ha ilyen magánakcióba kezd. Végtére is a te gyereked nem az övé!
A másik meg, hogy szólj az óvonéninek hogy csak a szüleinek adhatják ki a gyereket, ha más megy érte azt előre fogod közölni.
Még ilyet!
2011. nov. 30. 16:32
3/17 anonim válasza:
"Legközelebb ilyen esetben kérlek küldj sms-t, hogy tudjam miről van szó, nem mindig tudom felvenni a telefont és most nagyon megijedtem."
2011. nov. 30. 16:32
4/17 anonim válasza:
Pofátlan,pont. Amúgy ezek uán remélem az oviban szóltál az ovónőknek,hogy többé nem viheti el,máskor ne adják ki neki ?! Egyébként meg hol a jó francban voltak ???
2011. nov. 30. 16:33
5/17 anonim válasza:
hogy képzeli? ha nem tudott elérni, hát le kellett volna mondani az akciójáról. hihetetlen, mi volt ilyen fontos, mégis, hát nyilván tudta, hogy ki fogsz akadni ha a gyerek nincs sehol
2011. nov. 30. 16:43
6/17 anonim válasza:
mondták, hogy a mama vitte el, akkor miért akadtál ki?
keresztgyerekemért nem egyszer elmentem a bölcsibe, épp arra jártam és elhoztam. Sose akadtak ki, a dadus mondta, hogy elvittem és le volt rendezve, elvittem játszótérre vagy fagyizni aztán haza vittem.
Volt amikor 4-en is össze futottunk a bölcsi előtt, mert mindenki elindult a gyerekért.
Mi ebből nem csinálunk problémát, nem a cukros bácsi viszi l a gyereket
2011. nov. 30. 16:54
7/17 anonim válasza:
Minimum a belegyezésed kell, hogy elvihesse. Bárki állíthatja magáról, hogy a gyerek ismerőse/rokona. Aztán egyszer majd elrabolják.
2011. nov. 30. 17:03
8/17 anonim válasza:
gondolom a gyerek se olyan hülye, hogy ne tudja ki a mamája
2011. nov. 30. 17:06
9/17 anonim válasza:
Mintha a gyerek döntené el, hogy kivel menjen. Azzal megy, aki azt mondja, hogy gyere velem.
2011. nov. 30. 17:08
10/17 anonim válasza:
Na jó, azért álljon már meg a menet! oké, értem, hogy amama, vagy keresztanyu, nagynéni,bácsi..stb. De mégis, nem kéne a szülőnek tudnia róla, hogy éppen kivel van a gyermeke és hol??
Szerintem alap dolog, hogy mielőtt elhozod valaki más gyerekét az óvodából, előtte tájékoztatod róla a szülőt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!