Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet ilyen apám?

Hogy lehet ilyen apám?

Figyelt kérdés
Mr Bean-es videókat nézek és nevetek,erre apám bejön s elkezd velem szó szerint ordítani mint a sakál,hogy ne nevessek mert,hogy ő tévét akar nézni.. Most én nem tehetek arról,hogy egymás mellet van a két szoba,és áthallatszik,még ha az ajtó be is van csukva.De mikor ő nevet,és akkor én szólok rá,hogy ez nem baj?Akkor elkezd ordibálni..
2011. dec. 6. 20:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem ez nem akkora probléma.. Lehet ideges volt, mennyi idős vagy? 14L
2011. dec. 6. 20:49
 2/5 A kérdező kommentje:

Ő mindig ideges..Őt minden zavarja. Ha almát eszek akkor is elkezd ordítani mert,hogy zavarja az alma ropogása. Ha szotyit eszek az a baj,ha halkan kuncogok az a baj.. Tiszta hülye..

16 vagyok..

2011. dec. 6. 20:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Kér füled van. Egyiken be, másikon ki. Ne foglalkozz vele. Amúgy én azon akadtam volna ki, hogy Mr. Bean-t nézel. Bocs, de nekem nagyon nem szimpatikus az a műsor. De a te dolgod.

19L

2011. dec. 6. 21:30
 4/5 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok kér helyett két.
2011. dec. 6. 21:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Úgy látom, zavarják a hangok, vegyél neki füldugót.Ha továbbra is ordít, akkor szájkosarat is.
2011. dec. 7. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!