Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért várja el apám, hogy...

Miért várja el apám, hogy mindent megköszönjek neki?

Figyelt kérdés

Bármit kapok szabályosan elvárja, hogy mindent megköszönjek neki. Ha valamit anyától kapok(anya fizetéséből) akkor neki megköszönöm, ha apától kapok akkor neki köszönöm meg.

De pl. valamit kapok nővéremtől vagy bárki mástól apa besértődik,ha neki nem köszönöm meg. Most kaptam egy harmónika ajtót.NAGYNÉNÉM fizette ki, mert apa nem akarta, de mégis elvárja, hogy köszönjem meg neki. Most megint én vagyok a szemét, hogy nem köszönöm meg, de nagynénémmel már beszéltem és megköszöntem neki.

2011. nov. 30. 16:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
mindenkinek joga van idiótának lenni.ha majd nagy leszel rájössz h attól mert valaki a rokonod még nem biztos h normális:)sorry de ez van
2011. nov. 30. 16:34
 2/14 A kérdező kommentje:

Első: én meg biztos vagyok benne, hogy te sem vagy normális ;)

Második: ezzel eddig is tisztában voltam,hogy apa nem valami 100as :) de hogy ezzel is irritál..:)

2011. nov. 30. 16:35
 3/14 tetris ***** válasza:
Ugyan már! Ebből ne csinálj gondot! Ha annyira odavan érte, hát köszönd meg, aztán annyi!
2011. nov. 30. 16:36
 4/14 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem te túl dramatizálod a dolgokat. Azért én az apukádat is megkérdezném mert lehet hogy ő másképp mesélné el a történetet. :D
2011. nov. 30. 16:36
 5/14 anonim ***** válasza:
48%
mert mibe fáj neked azt mondani hogy köszönöm?
2011. nov. 30. 16:41
 6/14 anonim ***** válasza:
31%
Ha apádnak nem köszönöd meg, ill. nehezedre esik, akkor ha vásárolsz idegennek sem mondod köszönöm? Az szerintem nagy taplóság! Süllyedj magadba! Vagy el!
2011. nov. 30. 16:45
 7/14 anonim ***** válasza:
nem azzal van a baja a kérdezőnek h ha az apjától kap valamit akkor azt meg kell köszönnie, hanem ha vki mástól kap vmit, amihez az apjának semmi köze, azt is meg kell köszönnie!sztem ez teljesen normális h ki van akadva tőle, én is nehezen tolerálnám.és sztem normális hangon kérdezd meg tőle, h ugyan miért kellene neked a nagynénédtől kapott ajándékot neki megköszönni?a pszichológusok biztos ki tudnák elemezni ezt.és sztem ez tényleg gáz, mert arra utal h apádnak vmi nagyon beakadt az agyában.ne hagyd magad
2011. nov. 30. 16:45
 8/14 anonim ***** válasza:
Ez tényleg fura, általában annak köszönünk meg bármit is, akihez kapcsolódik a dolog. De ha apukádnak ez a heppje, akkor szerintem okos enged elven tedd meg, hogy megköszönöd neki. Így béke van a családban. Vagy egyszer ha apukád kap valamit valamelyik ismerősétől vagy családtagjától, akkor menj oda hozzá és viccesen kérdezd meg tőle, hogy miért nem köszönöd meg nekem?:) lehet, hogy csak észre kell vele vetetni, hogy ez picit abszurd.
2011. nov. 30. 16:48
 9/14 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó! És mennyire biztos, hogy ez így is van? A kamasz gyerekek általában mindent kérést fel tudnak nagyítani. A bolhából is elefántot csinálnak csak azért, hogy a vitából győztesként kerüljenek ki.

2 kamaszkorú fiam van.

Azért írtam, hogy kíváncsi lennék az apukája álláspontjára is ez ügyben.

2011. nov. 30. 16:49
 10/14 A kérdező kommentje:

Már megkérdeztem tőle a válasza mindig az, hogy ő keresi a pénzt a családban. Ami eléggé nagy pofára esés, mert anya is dolgozik.

Nem lenne ez baj, ha pl. ő meg tudná köszönni a dolgokat, szülinapjára vettünk neki anyával telefont, de annyit nem mondott se neki se nekem, hogy kösz ti barmok...

Nővéremmel és bátyámmal is ezt csinálta, pedig nekik nem is ő a valódi apjuk...

2011. nov. 30. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!