Miért várja el apám, hogy mindent megköszönjek neki?
Bármit kapok szabályosan elvárja, hogy mindent megköszönjek neki. Ha valamit anyától kapok(anya fizetéséből) akkor neki megköszönöm, ha apától kapok akkor neki köszönöm meg.
De pl. valamit kapok nővéremtől vagy bárki mástól apa besértődik,ha neki nem köszönöm meg. Most kaptam egy harmónika ajtót.NAGYNÉNÉM fizette ki, mert apa nem akarta, de mégis elvárja, hogy köszönjem meg neki. Most megint én vagyok a szemét, hogy nem köszönöm meg, de nagynénémmel már beszéltem és megköszöntem neki.
Első: én meg biztos vagyok benne, hogy te sem vagy normális ;)
Második: ezzel eddig is tisztában voltam,hogy apa nem valami 100as :) de hogy ezzel is irritál..:)
Kedves utolsó! És mennyire biztos, hogy ez így is van? A kamasz gyerekek általában mindent kérést fel tudnak nagyítani. A bolhából is elefántot csinálnak csak azért, hogy a vitából győztesként kerüljenek ki.
2 kamaszkorú fiam van.
Azért írtam, hogy kíváncsi lennék az apukája álláspontjára is ez ügyben.
Már megkérdeztem tőle a válasza mindig az, hogy ő keresi a pénzt a családban. Ami eléggé nagy pofára esés, mert anya is dolgozik.
Nem lenne ez baj, ha pl. ő meg tudná köszönni a dolgokat, szülinapjára vettünk neki anyával telefont, de annyit nem mondott se neki se nekem, hogy kösz ti barmok...
Nővéremmel és bátyámmal is ezt csinálta, pedig nekik nem is ő a valódi apjuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!