Mit tennél a helyemben, ha ennyi mindent megtudnál az apádról? (lent! )
Facebookon sok verseny van,szoktam nevezni,és az apám fiókjába is átlépek,hogy onnan is szavazzak a képemre.
De a levelek között találtam egy levelezést,az apám és egy nő között.Állandóan este 8kor idejön a géphez(csak egy laptopunk van) és utána már senkit sem enged ide,itt van egész este/éjszaka,és ha valaki mondja,hogy dolga van a gépnél,akkor felkapja a vizet és elkezd pampogni,hogy miért mindenki akkor akar idejönni,amikor ő van itt.
Én találtam egy levelezést a facebookjában,egy nővel beszél minden áldott este.Így szeretlek,úgy szeretlek,még soha nem éreztem ilyet,stb.stb. A hétvégén este azt mondta,hogy el megy Németországba segíteni kocsit venni egy haverjának.Én épp azon az este láttam meg a levelezéseket,a nőcihez ment az éjszakára,reggel hazajött.
(A nő elvált,van 2 gyereke)
Írta neki többször is ez a nő,hogy nem tudja,hogy fog ez működni,mert hiába szeretik egymást,apának itt a családja,ő meg dolgozik.Erre azt mondta apám,hogy őt nem érdekli,ha lehet minden hétvégén elmegy hozzá.Majd kitalál ilyeneket hogy kaktuszkiállítás,kirándulás..Soha nem gondoltam volna,hogy ilyen gusztustalan dolgot képes csinálni..stb.stb
Anyám sem tud erről a dologról,a nővérem sem.
Hányingerem van ettől az egésztől.Mit tegyek?Tanácstalan vagyok..://
14/L
Először beszéld meg a nővéreddel, ketten találjátok ki, hogyan tovább. Egy ekkora titok óriási teher egy annyi idős gyereknek, amekkora Te vagy.
Remélem, a nővéreddel vagy olyan kapcsolatban, hogy el tudd neki mondani. Nagyszülők mennyire állnak közel hozzátok? Esetleg olyan rokon/barát, aki édesapádhoz közel áll, és tudnál vele erről beszélni?
Direktben még ne szólj apádnak és anyádnak, mert ilyenkor könnyen rajtad csapódhat a haragjuk, elkeseredettségük, szégyenük.
Köszönöm a válaszokat.:)
A nővéremen már gondolkoztam,elég jó a kapcsolatunk,de nem tudom,hogy komolyan venne-e vagy,hogy mit csinálna.Nem szeretném nagyon "felzaklatni"
://
Azt mondom:
amikor a nővéreddel kettesben vagytok együtt, ültesd magad mellé, nyisd meg a gépet, és olvassa végig. Akkor el fogja hinni, hogy nem kamuzol, és együtt "kitaláljátok", hogyan legyen tovább.
Mondd el a nővérednek ha meg nem hisz neked mutasd meg neki a leveleket! Aztán mondjátok el anyukátoknak! Ha ő se hisz nektek akkor mutassátok meg neki is (amikor apád pl. "kaktuszkiállításon" van így nem érhet tetten titeket).
Anyukátok megérdemli hogy tudja az igazságot!
"kaktuszkiallitas, kirandulas"
FEltetlen ugy szervezzetek, hogy elkiserjetek! TEhat figyelemmel kiserni ezt, es odamentek ti lanyok, ez kesz tenyek ele fogja allitani, s aztan lehet tovabb lepni..., de ez lenne az elso lepes pl. tehat veletlen talalkozast szervezni....
Mindenképpen úgy csináld, hogy legyen bizonyíték, mert kitörli a levelezést és azt mondja, hogy Te találtad ki. Szóval mentsd le, nehogy aztán ellened forduljon az egész család. Jó ötlet, hogy "elkíséritek" a kirándulásaira.
Remélem minden rendbe jön! Kitartás!
Látom, sohasem hallottatok a levéltitokról, meg arról sem, hogy más levelezésében szemétség kutakodni. Mire nevelitek ezt a gyereket??? Ha felnő, és lesz kapcsolata, a másik telefonjában, levelezésében fog kutakodni állandóan. Más kérdés, hogy nem fer amit a papa csinál. De mi történik, ha kiverik a hisztit, és apuci továbbáll, és a két gyereknek nem lesz apja? Gondolkoztatok már ezen, fúriák?
Kislány a hányingert felejtsd el, az apád is ember, és te is az vagy, te is fogsz hibákat elkövetni, még ha azt is hiszed, hogy nem. Bármilyen nehéz is, neked kell beszélned az apáddal, hiszti nélkül, hogy mit tudtál meg, és hogy ez így nem jó. Te nem akarod őt elárulni, szereted, de magadban sem fogod tudni tartani sokáig, ezért tisztázza ő a helyzetet a családdal.
Ha szövetségeseket keresel és hátba támadod, úgy fogja érezni, hogy elüldözitek, és könnyen elmehet örökre. Lehet, hogy így is el fog menni, de szeretni fog téged továbbra is!
11.48-asnak.
Aha... az ilyen mindig kiderül, MINDIG, és akkor válás lesz. Már csak az a kérdés, hogy mikor és milyen körülmények között.
Szerintem a kérdező anyjának tudnia kell, hogy megcsalják. Annál szánalmasabb, megalázóbb dolog nincs, mint amikor már mindenki arról sugdos a hátad mögött, hogy felszarvaztak, te meg nem tudod.
Válás után pedig az anyjuk fogja a fejéhez vágni, hogy a háta mögött összejátszott az apjával, és évekig csalhatta, megalázhatta, kihasználhatta, mert ők hármasban megőrizték az édes kis titkát.
Ebben a játszmában a papa a hunyó, és a kérdező helyében átküldeném a levelezést meg minden bizonyítékot az anya e-mailjére, vagy direkt nyitva hagynám, hogy "véletlenül" megtalálja.
Kérdező: nyomtasd ki az egészet, tedd egy borítékba, és vagy anyádnak add oda, vagy tedd a postaládába, mikor biztos ő veszi ki a leveleket.
Bizonyíték nélkül is valószínűleg hinne neked, de így azért egyértelműbb, és nem neked kell magyaráznod.
Az apád pedig az apád marad, ha ő is úgy akarja. A gyerekétől nem válik el az ember.
Még az sincs kizárva, ha rájön, elveszti a családját, akkor titeket választ, és nem a másik nőt, hisz ha akart volna, már mehetett volna hozzá... de nem akart.
Levéltitkok meg blablabla... amúgy is gyanúsan viselkedik apuka, talán anyád is sejti... csak bizonyítékra vár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!