Mit tennél a helyemben, ha ennyi mindent megtudnál az apádról? (lent! )
Facebookon sok verseny van,szoktam nevezni,és az apám fiókjába is átlépek,hogy onnan is szavazzak a képemre.
De a levelek között találtam egy levelezést,az apám és egy nő között.Állandóan este 8kor idejön a géphez(csak egy laptopunk van) és utána már senkit sem enged ide,itt van egész este/éjszaka,és ha valaki mondja,hogy dolga van a gépnél,akkor felkapja a vizet és elkezd pampogni,hogy miért mindenki akkor akar idejönni,amikor ő van itt.
Én találtam egy levelezést a facebookjában,egy nővel beszél minden áldott este.Így szeretlek,úgy szeretlek,még soha nem éreztem ilyet,stb.stb. A hétvégén este azt mondta,hogy el megy Németországba segíteni kocsit venni egy haverjának.Én épp azon az este láttam meg a levelezéseket,a nőcihez ment az éjszakára,reggel hazajött.
(A nő elvált,van 2 gyereke)
Írta neki többször is ez a nő,hogy nem tudja,hogy fog ez működni,mert hiába szeretik egymást,apának itt a családja,ő meg dolgozik.Erre azt mondta apám,hogy őt nem érdekli,ha lehet minden hétvégén elmegy hozzá.Majd kitalál ilyeneket hogy kaktuszkiállítás,kirándulás..Soha nem gondoltam volna,hogy ilyen gusztustalan dolgot képes csinálni..stb.stb
Anyám sem tud erről a dologról,a nővérem sem.
Hányingerem van ettől az egésztől.Mit tegyek?Tanácstalan vagyok..://
14/L
"Kedves" Ljuden!
"Mire nevelitek ezt a gyereket??? Ha felnő, és lesz kapcsolata, a másik telefonjában, levelezésében fog kutakodni állandóan."
Nyakamat rá hogy nincs gyereked, sőt talán még te is csak gyerek vagy. Ne szólj bele a felnőttek dolgába!
"Más kérdés, hogy nem fer amit a papa csinál. De mi történik, ha kiverik a hisztit, és apuci továbbáll, és a két gyereknek nem lesz apja? Gondolkoztatok már ezen, fúriák?"
A két gyereknek már most sincs apja, csak valaki elhitette velük hogy van. Mert egy apa nem találkozgat sunyi módon más nőkkel a feleség háta mögött, ha nem jó neki a házasságban akkor azt egyenes emberként közli a feleségével! Akinek nincs gerince az nem apa! Gondolkoztál már ezen fúria?
"Kislány a hányingert felejtsd el, az apád is ember, és te is az vagy, te is fogsz hibákat elkövetni, még ha azt is hiszed, hogy nem."
Magyarul te azt mondod: "te is fogod megcsalni a férjedet, ez teljesen érthető és emberi viselkedés". Én azt mondom: ez minden csak nem érthető és nem emberi viselkedés. (Mielőtt jönne a duma hogy minden férfi ilyen: én is férfi vagyok...)
"Bármilyen nehéz is, neked kell beszélned az apáddal, hiszti nélkül, hogy mit tudtál meg, és hogy ez így nem jó. Te nem akarod őt elárulni, szereted, de magadban sem fogod tudni tartani sokáig, ezért tisztázza ő a helyzetet a családdal."
Túl sok szappanoperát nézel. Mit ér az ha az apjának azt mondja hogy "ez így nem jó"? :D Csak azt éri el hogy az "apa" ezentúl jobban fog vigyázni nehogy lebukjon, megváltoztatja a jelszavát, a kérdező meg többé nem lesz képes bizonyítékot felmutatni. Többet ártana a dolog mint használna!
"Ha szövetségeseket keresel és hátba támadod, úgy fogja érezni, hogy elüldözitek, és könnyen elmehet örökre."
A kedves "apa" volt az aki hátba támadta a családot! Ha a kérdező nem közölné a tényeket az anyjával az lenne hátbatámadás! Az anyával szemben!
Köszönöm mindenki válaszát.:)
Csak tisztázzuk:
Nem "kutakodtam" apa levelei között,szavazni mentem át az ő fiókjába (megengedi),és felugrott a chat,a nő írta neki hogy "Szia Kedvesem!"
Szerintem nincs olyan ember,legalábbis én nem olyan vagyok,aki otthagyja,ha látja,hogy idegen nők írják ezt az édesapjának..Nem kutakodtam..
Én először "apu"-val beszélnél, abban a reményben, hogy csak egy kis kicsapongás, kipróbálta, elég csábos-e még. Kicsi az esélye, de ha ennyi, nem forszíroznám, hogy tisztázza anyukáddal. Néha jobb, ha a titok titok marad. Ha viszont egy komoly viszonyról van szó, mondanék egy határidőt, hogy beszéljék meg anyukáddal a helyzetet.
MÉG:aki elválik, az a gyerekétől is elválik, hacsak nem a szomszédba költözik...Mérlegel: az új nő, új élet kell, vagy a gyerekeim és a feleségem? Aztán dönt, ki így ki úgy. Nincs ezen mit szépíteni. És én sem csaltam meg a párom, ez csak döntés, tartás kérdése.
Kérdező! Mi történt a kérdésed kiírása óta? Elég sok idő eltelt ahoz, hogy történjen valami, no meg te is felnőttél. :)
Apukával mi a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!