Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmnek hogyan lehetne utalni arra, hogy fogyjon le?
Ha elkezdek gyúrni, akkor ez rá is ösztönző hatással lehet?
Vagy megbántás nélkül sehogy?
egy nőnek sem lehet ilyet beadni
tudod miért?
"Szivem, egy picit pici a péniszed, de nem baj, én így is imádlak!"
Hát max. úgy, ha eljársz terembe és magaddal csábítod, akár hogy ott erősítsen, vagy aerobic addig, vagy fallabda, vagy hasonló.
Mennyi az "annyi" amúgy?
És főleg: eddig miért nem zavart?
Vagy már régóta vagytok együtt és elhagyta magát?
Miért, mennyi plusz kiló van rajta? Remélem nem arról van szó, hogy van egy kis pocija, vagy popsija, és te egy szuper modellt akarsz magad mellé. Vannak olyan alkatú emberek, akik ha meggebednek sem tudnak vékonyabbak lenni, mert vastag csontúak, és nem tudnak fogyni. Mióta vagytok együtt? Eddig nem zavart? Mert gondolom azért jöttél vele össze, mert ő tetszik a legjobban.
20/l
4.
Erre a válasz az lenne: "Szivem, egy picit pici a melled, de nem baj, én így is imádlak!"
Azt próbáltam bemutatni, hogy mennyire lehetetlen ilyet nyíltan mondani egy nőnek, mivel köztudott, hogy a legtöbb nő érzékeny az alakjára, pont, mint a férfiak a péniszük méretére.
Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
Ítélkezésben (lepontozásban) mégis nagyon jók vagytok! Szóval inkább nektek kéne elgondolkodni ezen a bölcsességen!
Meg mi az, hogy nem lehet rá célozni sem? Nehogy már ne lehessen neki finoman megmondani. Egy kapcsolatban meg kell beszélni a problémákat, nem szőnyeg alá söpörni a másik érzékeny lelkére hivatkozva. Vagy ne csodálkozzon az ilyen nő, ha egyszer csak jól faképnél hagyják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!