Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, fiúk! Én már ne bírom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk! Én már ne bírom egyedül sokáig, nagyon fáj, hogy egy lánynak sem kellek, nem fogom sokáig bírni. Van valaki, aki hozzám hasonlóképp érez? Nagyon jó lenne egy olyan emberrel beszélni, aki átérzi ezt. Nagyon el vagyok keseredve.

Figyelt kérdés
22/F
2011. dec. 25. 19:53
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:

Csak nehany kommentet olvastam el es jo prtban lattam h ellenzik a konditermet, valamint a tesepitest.

Nem kell senkinek sem kigyurt allatnak lennie, valamit nagyon felreertettetek, csinalhatsz barmien sportot, de ha esddig nem sportoltal, akkor talan a konditerem a leg kezenfekvöbb, mert szinte barmikor elmehetsz, egyedül is elkezdheted ha szegyenlös vagy esigytovabb es igy tovabb...

Valamint hmm lehet h egy sekelyes pi..a vagyok, igen biztos az vagyok, ha en azt vallom, h egy igenyes, sportos nö kent nem fogok egy puhos testü disznoval összeällni.Nem kell kigyurtnak lenne a pasinak, de a sport testileg lelkileg megerösit, formalja a jellemed, aki soha eleteben nem sportolt el sem tudja kepzelni h mien is az, amikor egy kiados edzes utan vagy, vagy eppen közbe es vegig küzdöd...Buta aki ezt csak azert csinalja h mesoknak tettszen(elkezdeni eleg ezert is...) ugy nem is fogsz eredmenyt elerni, ha egyszer elkezded, meglatod, h par alkalom utan mar eszedbe sem fog jutni h masokert csinalod...Lehet az futas(akar a konditeremben, mert mondjuk reggeltöl estig dolgozol, es nincs kedved egydül sötetben futni az utcan nem park közeleben laksz...vagy biciklizes(akar kondiban akar a meloba)Csoportos edzes(akar a konditeremben ezt IS megteheted...)Kicsit en is szkeptikus voltam a kondival kapcs, mert kb 6 eves koromtol 16 eves koromig lovagoltam heti 2-4 alkalommal majd biciklizni kezdtem azt napi szintem most pedig h nem tudok minden nap bicoval jarni igy igenis jol esik lemenni melo utan(habar relativ fizikai munkat vegzek evek ota, megis)lemenni, es aktivan lazitani, elmerülni a gondolataimban futni v sulyzozni, ami szinten jo erzes tud lenni.

Persze aki a TV-t es chipset preferälja es meg sosem järt kondiba es sosem sportolt az nyugodt szivvel irogathatja h utälja a gyurosokat meg minden sport egy szar es a belsö szepseget kell nezni.Akkor növessz magadnak egy akkora egot h elbirjon teged es nincs gond, csak sajnios az a fogalom a magyar nyelvben megtalalhato h ----el van szällva magatol ---.

Tehat a gyengebbek kedveert:Ha önertekelesi problemaid vannak, es nem tudod h hol keresd a kiutat(mint a kerdezö);ha szeretnel testileg, lelkileg egy masik sikra lepni, fejlödni, eredmenyeket elerni(ez lehet egy megnyert kosarmeccs is, barmi...), akkor a sport egy remek kiut es nem utolso sorban egeszseges is.

Persze irhattam volna, h szerintem rugjal be es menj le egy barba, szedj össze valami luvnyät kai mindenre kaphato es kesz is van, de talan egy kcsit eredmenyesebb megoldas az elsö.

Aki pedig pedig ezt negativumnak tekinti, ...hmm annak a sekelyessegeröl nekem is megvan a velmenyem, de neki nem is szämit, hisz ö ugy tökeletes ahogy van...Akkor miröl is beszelünk???

2014. máj. 21. 21:37
 52/53 anonim ***** válasza:

Aranyom, te miről dumálsz?!

Ezt írtad:

"Mondd mär meg kerlek, hogy miert nem mesz el sportolni vagy valami h ne legyel 53 kg ferfi letesre?"

A sport valóban fontos, viszont attól nem lesz senki "puhos disznó" hogy nem száz kilós szétkoxolt óriás. És számos sport jár alacsony testtömeggel. Például pont a lovaglás ilyen, ahol kifejezetten előny az alacsony testtömeg, a kerékpár is ilyen és a hosszútávfutás is ilyen, és a küzdősportokban is vannak igen alacsony súlycsoportok is. Mindezek után te tényleg komolyan űzhetted azokat a sportokat amiket felsoroltál, ha lenézed azokat a férfiakat akik ugyanazokat a sportokat űzik mint te, csak azért mert nem érnek el egy általad elvárt testtömeget... Ami egyébként nem jelenti azt, hogy gyengék. Apropó sport, pontosan hány országos rendezvényen is indultál, hányat nyertél meg? Erre úgy kíváncsi lennék, ha már itt osztod az észt a sportról.

Igen a sportnak valóban sok előnye van, a gyúrásnak is, ha az ember ésszel csinálja. De rohadtul unalmas, hogy minden egyes kérdésre benyögi valaki, hogy gyúrj, meg igyál fehérjét.

Az önértékelési problémákra rohadtul nem ez a megoldás.

2014. máj. 21. 22:59
 53/53 anonim ***** válasza:

Vegülis lehet 160 is...

miert is kene orszagos versenyeket megnyernem??

En pont nem masoknak akarok bizonyitani, azzal h sportolok, eleg ha a sajat hataraim feszegetem, vagy eppen csak jolesik, nem kell megfelelnie senkinek epp ezt mondtam, de h most maganak sem felel meg, akkor ez egy alternativa.csak egy tipp, a sporton kivül mas modja is van az önmegvalositasnak.Szämtalan.

2014. máj. 26. 22:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!