Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, fiúk! Én már ne bírom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk! Én már ne bírom egyedül sokáig, nagyon fáj, hogy egy lánynak sem kellek, nem fogom sokáig bírni. Van valaki, aki hozzám hasonlóképp érez? Nagyon jó lenne egy olyan emberrel beszélni, aki átérzi ezt. Nagyon el vagyok keseredve.

Figyelt kérdés
22/F
2011. dec. 25. 19:53
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
nem értem miért kellenek izmok a nőknek, csak sekélyes r*bancoknak kellenek, normális csajoknak nem, azo ka nők akiknek meg alap, hogy izmos legyen valak iazok dögöljenek meg!
2011. dec. 25. 22:54
 42/53 anonim ***** válasza:
82%

22:23 miért kéne bárkinek is bizonyítanod bármit is??? saját magadon kívül. am igen a 20-as lány elhagyta a régi énjét, és felvett egy új ént(egy bizonyos szempontból). de te legyél csak önmagad továbbrais, kísérjen csak végig ez az egész hülye önsajnáltató, szar haszontalan felfogásod. megváltozni, és levetni a picsogó, önsajnáltató magatartást...ááá..ugyan mi a f*sznak? legyél csak önmagad, mert ez gondolom neked marhára jó állapot nem?

külön fejezetet írhatnék a gyúrósok fikázásáról, de nem teszem, mert nem vagyok időmilliomos, meg úgysem ér szart se. azt hiszitek, h minden gyúrós idióta, meg vadállat? hát nagyon tévedtek. félreértés ne essék, én úgyan edzek nemrégóta, de 54 kiló vagyok, meg 177 centi magas. és tudjátok miért csinálom? a lelki megerősítésért. azt hiszem ez alá a kérdés alá írtam, h a gyúrás segít megtalálni önmagad, segít, hogy úrrá tudj lenni az érzéseiden, meg a saját fizikai valódon. akinek 1xis megfordul a fejében, h "na én azért megyek le a terembe, mert tekintélyt akarok magamnak", az inkább le se menjen. inkább üljön le és gondolkozzon el az életén.

hiába oltjátok le a lányt, aki LEGYŐZTE SAJÁT MAGÁT, a félelmeit, a kétségbeesést, meg azokat akik fikázták őt. példát kellene vennetek róla.

az öngyilkosságot meg valamilyen szintű önzőségnek tartom, mert pl énis szivesen megtenném, de nem teszem, mert pl anyu nem azért jött vissza 2x is a halál torkából, hogy a kicsi fia megölje magát, mert éppen valami lelki sz*rja van. mindenkinek van miért élnie. csak ne adjátok már fel b*sszameg. legyetek FÉRFIAK! a férfiasság vonzza a nőket, nem a lóvé maga, vagy a nagy autó. ez a 2 dolog azért vonzó, mert férfiasságot, hatalmat sugároz. de akinek ezek nincsenek meg, az sugározzon úgy férfiasságot, hogy nem picsog mint 1 r*banc, hanem végre a talpára áll, és betartja amit Rocky mond.

nekem sincs barátnőm, nem is volt még sohasem(21év), de előrébb járok mint Ti. és ezt most nem fellengzésből mondom. nem olyan nehéz az az út amit végig kell járni...csak erősnek kell lenni. és NEM kell magatokba súlykolni a sok rosszat, meg az önsajnálatot. mert ha ezt 1 csaj meglátja, és bizony meglátják, akkor is ha nem akarják, akkor kilóméterekre el fognak kerülni. és nem azért mert huu de milyen köcsögök. nézzük a történelmet. ősemberek. ki kellett az ősember asszonyoknak ?:D férfi aki meg tudja őket védeni a mamuttól, nem besz*riak a vadászathoz, meg rendesen fel tudják nevelni(meg tudják védeni) a gyerekeket.

középkor: lovagok. minden nő odavolt értük. tipikus jfiúk voltak, de nem picsogtak, hogy "jajj nem tetszek 1 királykisasszonynak se, megyek megetetem magam a hétfejű sárkánnyal." igazi belevaló férfiak voltak. nem jártak diszkóba, nem hányták szét magukat, meg nem cigiztek.. egyszerűen csak úgy viselkedtek mint 1 férfi. tegyetek tiis így. akkor lesz csaj

2011. dec. 25. 23:01
 43/53 anonim ***** válasza:
64%

nnél többet nem tudok, és nem is -->akarok<-- tenni alkat ügyben.

na itt a baj drága barátom. mi a baj azzal a konditeremmel?azokra emlékeztet, akik megaláztak? NE legyél gyáva.

néze meg vagy hetvenszer ezt és próbáld felfogni a lényegét.

http://www.youtube.com/watch?v=jDBKcPOmmiA

2011. dec. 25. 23:05
 44/53 anonim ***** válasza:
Kedves előző NEM fogok bemenni egy konditermbe, mert az egész testépítés és konditerem életfelfogást elítélem, hat éves korom óta sportolok, tájfutottam (több mint 400 versenyen indultam), atletizáltam és versenytáncoltam, szerintem többet sportoltam már most, mint amennyit te egész életedben fogsz, szóval azt hiszem mindezek után kijelenthetem, hogy nekem a testépítésre nincs szükségem. Ezekhez képest a kokszozás és a vasak emelgetése nem sport. Továbbá nem szívesen megyek be egy intelligencia terén légüres térbe. A sok "kihaénnem" bunkó közé.
2011. dec. 25. 23:16
 45/53 anonim ***** válasza:
qrvára sajnálom, hogy csak a konditermes részére reagáltál a mondandómnak, mert ez azt jelenti, h a szöveg többi részéből semmit se fogtál fel. ennek tekintetében nem fárasztom tovább magamat, mert jobb meg úgyse lesz NEKTEK. igen. ez az egész tiértetek van, hogy kapjatok már az agyatokhoz végre. a kérdezővel együtt. de engem nem érdekel tovább, sírjatok csak nyugodtan, meg általánosítsatok, meg mittudomén, ha ez jó nektek. További szép estét és Kellemes Ünnepeket.
2011. dec. 25. 23:23
 46/53 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes olvasni a sorokat, mikor 5 oldalt ritkán olvasok végig. Vannak, akik azt mondják, hogy fel kell állni, egyébként Rocky elég jól eltalálta a szöveget. Az a lány is, igen is tett érte, hogy jobb legyen, nem azt jelenti, hogy feladta magát, hanem azt, hogy tudatosan jobb ember akart lenni, és tett érte. Változni, alkalmazkodni mindig is tudni kellett. És ezzel szemben kik helyezkednek el? "De mondhatjátok ezt meg azt nekem akkor se megy ezt se tudom azt se tudom de én így vagyok más és úgy vagyok más". Térjetek magatokhoz, kifogás kifogás hátán. Ha meglehet csinálni, meglehet csinálni.

Én is úgy mentem középsuliba, hogy 75 kiló voltam 160 centihez, béna haj, pattanás stb, én is elkezdtem változni, jobb ember akartam lenni. És aki tényleg tesz érte, az érzi a hatását, önbizalmat is ad. Nem kellenek a kifogások, tenni kell valamit MAGATOKÉRT! Én is azt hittem, hogy persze a mindenki hibája. De nehogy már mindenki hibás legyen csak én nem....ez úgy hülyeség ahogy van.

De egyébként, azokkal sincs semmi baj, akik alacsonyak, ilyenek, olyanok... egyik o.társam alacsonyabb volt nálam, sovány is volt, még is két barátnővel is láttam. A barátom, nem kondizik, igazi mackós alkat és imádom! És hogy a másik nemből is hozzak példát, a volt barátom egy olyan csajjal csalt meg, aki 2x akkora volt mint én, rövid tönkrement haj, és még elől a fogai is rohadtak, mégis állandóan a pasikkal jött (én nem tudom hogy csinálta) Szóval semmi se kifogás. Én így nézek ki úgy nézek ki ezért nem tetszem azért nem vagyok jó....Én elhiszem, hogy szar 20 éven keresztül egyedül és magányban lenni, de a világ nem fog hozzád igazodni. Neked kell fejlődnöd és átgondolni az értékrendedet, nem kifogásokat kell keresni, hanem megoldást. És nem az a megoldás, hogy jó akkor most öngyilkos leszek!!

2011. dec. 25. 23:30
 47/53 anonim ***** válasza:
Kezdj el gyúrni és hagyd el ezt az önsajnáló dumát . Mennyit jársz diszkóba ? Ott lehet ismerkedni , mert rá vannak hangolódva a nők ! Légy határozott ne nyavajogj és meg ne próbáld sajnáltatni magad ! A nőknek kemény répa kell nem egy képlékeny kókadt rudi !
2012. jún. 7. 14:44
 48/53 anonim ***** válasza:

Hát korom nem titok, de nem írom ki.

ha nem baj.

Nekem sem volt még csajom, de nem fáj mindig, csak ha erre gondolok.

Egyre jobban tudom befolyásolni az érzéseimet.

Talán jobb lenne, ha soha nem éreznék semmit?

2013. máj. 7. 17:49
 49/53 anonim ***** válasza:
Mondd mär meg kerlek, hogy miert nem mesz el sportolni vagy valami h ne legyel 53 kg ferfi letesre?Menj le a kondiba, igyal protein shake-et fuss, ugrandozz, törödj a külsöddel, vägass valami jo fazonu hajat, legyen äpolt a böröd, es probälj meg normalisan öltözködni es meglätod, h lesz eselyed,mert nem csak a külsöd, de az önbizalmad is növekszik majd...:)))
2014. máj. 11. 18:31
 50/53 anonim ***** válasza:

"Menj le a kondiba, igyal protein shake-et fuss, ugrandozz, törödj a külsöddel, vägass valami jo fazonu hajat, legyen äpolt a böröd, es probälj meg normalisan öltözködni es meglätod, h lesz eselyed,mert nem csak a külsöd, de az önbizalmad is növekszik majd...:)))"

Kár, hogy rohadtul nem ez a megoldás a problémára. Ez mind értéktelen külsőség. Belülről kell először helyreraknia magát az embernek. Én 52 kiló vagyok, és nagy ívben sz.rok a véleményedre. Nem a testtömegemtől leszek férfi. A kérdező sem attól lesz az. Továbbá nem nekem kell megfelelni a nőnek, hanem neki kell megfelelnie nekem. Érezze magát megtisztelve, ha elhívom randira! Ez a mentalitás az ami a csajozáshoz kell, nem pedig a gyúrás, meg a turmix. Megjegyzem Kovács István fénykorában nem volt 53 kiló. Annál alacsonyabb súlycsoportban boxolt, ettől függetlenül szerintem kb fél percbe tellett volna kiütnie egy ilyen tipikus gyúrós gorillát. Szóval ennyit a testsúlyról.

Abban a pillanatban amint ilyen lett a mentalitásom lett barátnőm. Nem is rossz. Szóval nem tudom, hogy a kérdezőnek megoldódott e azóta a problémája, de nem az a megoldás, hogy a világnak próbálunk megfelelni, hanem hogy szeretjük önmagunkat, és tudjuk mik az erősségeink, amiket maximálisan kihasználunk.

A gyúrás meg a kokszolás tüneti kezelésnek jó, de nem old meg semmit. Arról nem is beszélve, hogy szánalmasan nélkülöz bárminemű egyediséget, iszonyatosan mainstreem, és hosszútávon hazavágja az ember egészségét a túlzott fehérjebevitel.

2014. máj. 11. 22:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!