Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Én már ne bírom egyedül sokáig, nagyon fáj, hogy egy lánynak sem kellek, nem fogom sokáig bírni. Van valaki, aki hozzám hasonlóképp érez? Nagyon jó lenne egy olyan emberrel beszélni, aki átérzi ezt. Nagyon el vagyok keseredve.
ma 20:04
küzdöttem én eleget
szeptembertől-novembereig minden héten leszólítottam legalább egy nap lányokat teljesen ismeretleneket az utcán és dumálgattam, ismerkendi próbáltam velük
de nekik nem voltam elég, pedig semmi rosszat nem ártottam nekik
kár, hogy nem egy tapló, bunkó állatnak születtem, akkor mindne héten új nőm lehetne ha akarnám
de már belefáradtam a regneteg visszautasításba :'(
lehet megölöm magam, mert minek így élni, egy álmom van, de sosem teljesülhet
csak egy engem igzaán szerető, normális, vonzó barátnőt szerettem volna, de úgy látszik ők engem sosem szeretnéenk viszont
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Tessék, itt már kifejtettem véleményemet arról, hogy miért érdemes élni.
Ha te se fogsz fel belőle semmit, akkor szenvedj csak.
az isten b@ssza szét már, ne siránkozz már ennyire szánalmas módon!
hidd csak el, h ez mind miattad van. meg se próbálsz magadon változtatni?! akk ne csodálkozz h egy csajjal sem jön össze. a csajok nem az önsajnálatot szeretik, hanem a magabiztosságot!
ne csak belsőleg változtass magadon, hanem külsőleg is. kezdj el kondizni, hidd el ad egy olyan önbizalom löketet, h az nem igaz. legyen egyéniséged, stílusod, stb...
lehet h jobb valaki vállán kisírni magad, de az nem változtat rajtad és másokon sem.
Szedd össze magad!
boldog karácsonyt.
16. Igen én, meg még pár hozzászólást, mikor rinyáltak, hogy minden a nők hibája. 87%-os vagyok.
De egyre jobban unom az ilyeneknek magyarázni, hogy mit csináljanak, mert tök fölösleges. Elsüllyednek az önsajnálatban, és tök jól elvannak ott. Hát akkor így jártak.
"14-es ha te írtad a qrvahosszú választ a másik kérdés első oldalán"
Melyik másik kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!