Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tegyem túl magam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl magam a szakitáson?

Figyelt kérdés
Előre is bocsánat,hogy túl hosszúra sikerül a leirásom,csak kétségbe vagyok esve.Mikor megismerkedtünk nekem nem tetszett a srác,egy hétről-hétre belopta magát a szivembe és végül elnyerte a szivemet.Minden olyan volt mint egy álomba,és egyszer csak megutálta a legjobb barátja ( mert,hogy féltékeny rám ),innentől már nem tudtunk egy társaságban lenni.Imádott,szeretett mert mindig mondta és éreztette is.Egyik nap nem vette fel a telefonját és én hirtelen felindulásból irtam neki sms-t,hogy akkor többé nem akarom látni és befejeztem vele.Másnap persze bocsánatot kértem,de nem érdekelte.Azt mondta,ilyen nővel nem akar együtt lenni.Amikor részeg volt felhivott,hogy szeret és hogy hiányzom neki,de nem lehetünk együtt,mert én elhagytam őt sms-be.Aztán megbeszéltük,hogy egy vasárnap délután megbeszéljük a dolgokat,de csak egy sms jött,hogy vége..többet ne keressem ne hivjam.Nem tudom elfelejteni,mit tegyek ? szerintetek szerethet ? 18/L
2011. dec. 24. 18:47
 1/9 anonim ***** válasza:

mondjuk h nem gondolsz rá ?

Te vtál meggondolatlan, viseld a következményeket.

2011. dec. 24. 18:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem csináltál semmi rosszat:) Hagyd, ez a fiú nem komplett 34F
2011. dec. 24. 18:57
 3/9 A kérdező kommentje:
de annyira szeretem.szerethet,vagy már nem ? :S
2011. dec. 24. 19:01
 4/9 Skydive ***** válasza:

Jártam már hasonlóan. Ne keresd. Ne járj utána. Azt az igazi férfiak nem szeretik. Ha nem keresed, és hiányozni fogsz neki, akkor majd ő keresni fog. Ha nem fog keresni akkor nem is érdemes foglalkozni vele...

Hogyan tedd túl magad: erőszakkal. tegyél el jó mélyen a szekrénybe minden emléket tőle. Írd át a telefonban a nevét hivatalosra (pl Mackó helyett Nagy Attila...), facebookon állítsd be, hogy ne lásd ha chaten van, akár tilthatod is egy időre, és minél kevesebb időt legyél magadban. Ha pedig társasággal vagy, ne ő legyen a legfőbb téma.... az elején rossz lesz, de azután egyre könnyebb...

Ha kérdésed van privátban írj nyugodtan.

Boldog Karácsonyt!

2011. dec. 24. 19:50
 5/9 A kérdező kommentje:
kedves utolsó ! akkor azt mondod,hogy ne keressem,és ha szeret akkor keresni fog ? Az mennyi idő lehet ? Több hónap ? :)
2011. dec. 24. 21:40
 6/9 Skydive ***** válasza:
Igen, így van. Ha több hónapig nem keres akkor valószínűleg nem is fog. De inkább ne keressen, minthogy azzal alázd meg magad, hogy Te járkálsz utána. Ha nem képes megbecsülni akkor majd más meg fog. Viszont ha szeret, akkor hiányozni fogsz neki és keresni fog.
2011. dec. 24. 22:18
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ.A barátnőm pont az ellenkezőjét mondta,hogy harcoljak érte,mert én rontottam el.:)
2011. dec. 25. 09:26
 8/9 Skydive ***** válasza:
Csak gondold át. Te már megpróbáltad helyrehozni. Amit tettél az apróság, ha a srác ennyitől kikészül akkor mit csinál majd ha valódi probléma adódik a kapcsolatban. Persze meg lehet próbálni, de ne feledd Te vagy a Nő. Érted kell, hogy harcoljanak és nem fordítva...
2011. dec. 25. 10:15
 9/9 A kérdező kommentje:
kedves utolsó ! Kérlek keress meg az eperke1993@citromail.hu cimen..nagyon nagy szükségem lenne egy beszélgetésre
2011. dec. 26. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!