Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kerdezzem meg a szuleim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kerdezzem meg a szuleimet hogy a baratomnal aludhatok-e?

Figyelt kérdés
Mar lassan tobb mint egy eve vagyok a baratommal es 15 eves. Nem tortent meg semmi koztunk de megbeszeltuk hogy meg varunk mert en nem allok keszen ra.Egyszeruen csa nalla szeretnek aludni egyik este buli utan mivel en mas telepulesen lakom es nincs mivel hazamenjek. Nem tudom ha a szuleim megengednek-e.Hogyan kerdezzek ra hogy ne legyen ciki?
2009. máj. 19. 20:09
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

Sajnállak... Nekem azt sem engedték meg hogy csak átmenjek a barátomhoz( ő 14 én 15) nem akartunk semmit...

Szoal szerintem először kérdezz rá, aztán érvelj:D

2009. máj. 19. 20:12
 2/6 anonim ***** válasza:
55%
Elsőnek is fiatal vagy még, nem kellene ott aludnod, de ha még is ott aludnál, nekem ne mondja senki(férfi vok)hogy nem próbálkozna a barátod nálad, és még ha te n em is állsz készen,vannak olyan helyzetek mikor már lényegtelen hogy hol, csak legyen meg a dolog, szal én a szüleid helyében nem negednélek el, most nem kekeckedésből, de ha belegondolok jobban, nem engednélek el a helyükben..
2009. máj. 19. 20:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan így ahogy itt leirtad... Lesz egy buli itt és itt... és esetleg a barátodnál aludhatnál-e utána, mert nem érnél el semmit hazafele...

Szerintem egy ilyen kérdés egyáltalán nem ciki.

2009. máj. 19. 20:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
On: 1 év után nem ismerték meg a barátod? Ha igen és látták rajta h jófej, akkor érvelsz az egy évvel, és kész. Ha nem ismerik, ismerjék meg.
2009. máj. 19. 20:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kibírja, hogy ne másszon rád, csak egy kis petting az amit mindenképp bepróbálnék a helyében, ahogy minden fiú sztem. De a szexet nem fogja erőltetni ha nem bunkó.
2009. máj. 20. 21:50
 6/6 anonim ***** válasza:
sztem semmiképp se aludjatok még együtt túl éretlenek vagytok ehhez. A szüleitek is aggódnának mellesleg sztem el se engednek. Kicsit erős lenne még ez 15 évesen ennyi idő után. Majd pár év múlva... addig szokjátok meg egymást csók tapi ilyesmi... kérdezd meg attól engen nem engedtek el 15 évesen :D na de ezt már a szüleid döntik el.
2009. máj. 23. 02:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!