Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most nagyon gáz?
Figyelt kérdés
Be szeretném mutatni a barátomat..a szüleimnek. Csak olyan kicsi a házunk..meg a tesóimmal egy szobába vagyok..ez nagyon gáz lenne,ha ezt megtudná??:(
nem akarok beégni előtte..
köszi!
2011. dec. 24. 01:21
2/8 Macs1209 válasza:
Vállald magad, és a családod. Alap... ha nem fogadna el, akkor nem ő kell neked.
3/8 anonim válasza:
nem gáz. Alap dolog, hogy a családod, a szerettwid vállalod. Nincs semmi okod a szégyenkezésre. Ha nem tetszik neki, nem fogad el, akkor nem való hozzád.
4/8 anonim válasza:
Első vagyok, nyilván én is ezen a véleményen de azért fordítva a nő szempontjából viszont megint elfogadott AZ, hogy ők csak pénzes pasikkal állnak szóba..
tehát miről beszélünk ?:)
5/8 anonim válasza:
pár éve én is valahogy így voltam, de magamtól rá jöttem, hogy el kell hogy fogadja ezt is, ha nem, akkor nem vagyunk igazán össze illőek.(22/f)
6/8 anonim válasza:
sztem égő... én úgy nem vinnék be senkit.
7/8 anonim válasza:
Dehogy gáz :)
Nem a ház mérete számít hanem hogy szeretitek egymást :)
Mutasd be nyugodtan és bátran :)
8/8 anonim válasza:
nem az, nekünk nagy házunk van és elég romos, na is ciki :( 20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!