Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik csaj jön be jobban?
1. sokan szerelmesek belé, a barátai közül, megértő, nagyon sokat lehet vele beszélgetni, nőies, szép, sok barátja van,eljár bulizni, de mindig rendesen viselkedik, és még szűz, de már volt barátja
2. a pasik inkább szexelni akarnak vele, csak néhány jó barátja van,inkább vékony és nem nőies (nincs melle), néha őrültségeket csinál, elvont
jah és szerintem mindenki besz*pta mert ha tippelni kéne, akkor biztos a kettes a kérdező. Nem? :P
Ja és egy fontos kérdés. Mennyire őrültségeket? Gyakran bele is megy a szexbe aki épp tetszik, vagy hogy van ez? Emberek lelke érdekli.... ez főleg érdekes. Engem is érdekel az emberek lelke, szóval mesélj még ennek a csajnak a lelkéről :D
1-nek tuti nem jönnék be szal a 2. különben is bukok az pró mellekre is
F18
márpedig te az első vagy..de azt nem értem hogy miből gondolod hogy sokan szerelmesek beléd?
mert hogy sok a fiúbarátod és bókolnak neked vagy mi?
oké..anonim az oldal szóval tényleg alaptalan az aggodalmad:D
és ki az első valami barátnő, osztálytárs akire féltékeny vagy?
hahhá, most nem azért, de mindenki mellé tippelt csak én nem :D:D Tudod honnan egyértelmű? Olyat mindenki csak magáról ír, hogy az "emberek lelke érdekli " Kicsit aggódsz, hogy a barátnőd esetleg népszerűbb/normálisabb vagy bármi, de ne aggódj, szerintem általában vele is szexelni akarnak... Ne törd az agyad tényleg, ha változol ne azért mert más is olyan, hanem mert úgy látod jónak.
Boldog karácsonyt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!