Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaz az, hogy a pasik akármenn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az, hogy a pasik akármennyire is szerelmesek mindig lesz egy csaj aki sokkal jobban bejön majd nekik, mint a barátnőjük?

Figyelt kérdés

Mert mindig azt mondják,hogy nekik a barátnőjük a legszebb,hiszen ha nem úgy lenne nem járnának velük..de én ezt nem úgy vettem észre..

ez csak amolyan pasiszöveg,hogy nyugtassák a csajt?

2010. ápr. 26. 21:58
 1/6 anonim ***** válasza:
35%

Én csaj vagyok,de szerintem ez attól is függ,hogy milyen csajokkal találkozik a pasi! Nekem egy 7 éves kapcsolatomat tette tönkre egy r*banc,aki KLASSZISOKKAL ALATTAM VAN!!! (tudom,mindenhez 2 ember kell)

Szerintem tényleg úgy van a pasiknál,hogy ÉSZ MEGÁLL,F*SZ FELÁLL!!!

SAJNOS!!!:(

28/L

2010. ápr. 26. 22:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. ápr. 26. 22:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Na ácsi! Ez azért emberenként változó. Ha barátnőm lesz vagy van , az biztos olyan lány aki kielégít minden téren és külsőleg és belsőleg is megfelel. Akkor nem lesz olyan lány aki sokkal jobban bejön, biztos megnézem mert nem vagyok vak , és mert pasi vagyok azért. De ha van barátnőm akkor nem azért van hogy mások után koslassak.

Nem kell a pasikat átlagosítani nem minden pasi egyforma.

Ezt jó lenne ha betökélnék végre a nők is!!!

Minden ember az alapján szokott ítélkezni és általánosítani, amit ő megélt , illetve átélt, ha neked csak csalódásaid voltak akkor nyílván nincsenek túl jó véleményeid a pasikról. De akinek szép kapcsolatai voltak és nem dúrván váltak el annak szintén más a véleménye.

4/6 anonim ***** válasza:
100%

22:09

Fordítva: f@sz feláll, ész megáll.

5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem sincs ez feltétlen így. Lány vagyok és voltak pocsék kapcsolataim, de a mostani barátomon egyáltalán nem érzem azt, hogy szívesebben lenne mással, sőt 100%ig el tudja velem hitetni, hogy én vagyok számára az abszolút tökéletes.

Most ha arra gondolsz, hogy ilyen megcsinált celebek jobban bejönnek nekik, azon nem kell problémázni, neki az a dolga h tökéletes teste legyen, viszont attól még egy pasi számára lehet hogy a barátnője az ideális.

Am ha magamból indulok ki, objektíven lehet h egy szőke kékszemű szálkásan izmos pasi "jobban néz ki" mint a barátom, de mit számít? Belsőleg tuti silányabb, és ki akar folyton azon aggódni, hogy mikor talál magának egy új tökéletes párt?

2010. ápr. 27. 00:11
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
kísértés mindíg van!Van akit vonz az új! a kérdés, hogy mennyire szereti egy férfi a Nőt!
2010. ápr. 27. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!