Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik csaj jön be jobban?

Figyelt kérdés

1. sokan szerelmesek belé, a barátai közül, megértő, nagyon sokat lehet vele beszélgetni, nőies, szép, sok barátja van,eljár bulizni, de mindig rendesen viselkedik, és még szűz, de már volt barátja

2. a pasik inkább szexelni akarnak vele, csak néhány jó barátja van,inkább vékony és nem nőies (nincs melle), néha őrültségeket csinál, elvont

2011. dec. 23. 11:58
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
jah és a 2 nem r ibanc...
2011. dec. 23. 12:17
 12/31 anonim ***** válasza:
Amelyik nincs elszállva magától. Volt már ilyen magát hercegnőnek tartó nincs nála szebb lánnyal dolgom.
2011. dec. 23. 12:20
 13/31 anonim ***** válasza:
Őőőő egyik sem.
2011. dec. 23. 12:50
 14/31 anonim ***** válasza:
Képeket
2011. dec. 23. 12:51
 15/31 A kérdező kommentje:
nem rakok képet... mert nem csak a külsőre gondolok... tehát ezek alapján mindent összevetve akkor az 1 csaj jön be nektek?
2011. dec. 23. 13:00
 16/31 anonim ***** válasza:

13:00:

Őszintén? Mindkettő. Szeretem ha van kivel ökörködni, de azt is, ha jól el lehet vele beszélgetni. Az elvontság nem hátrány.

Azonban a vékony csajok alapból jobban tetszenek és nem értem mi az, hogy nem nőies... Egy vékony lány is lehet nőies. Attól hogy nincs melle még nem jelent semmit. Amúgy is inkább a kis mellű csajok vonzanak.

Szóval végső soron mindkét kategória oké. Ha nagyon kéne választani, akkor a második.

21F

2011. dec. 23. 13:08
 17/31 anonim ***** válasza:
Amelyik elballagott már az általános iskolából... Szóval egyik se.
2011. dec. 23. 13:34
 18/31 anonim ***** válasza:
nekem kicsit úgy fest, hogy az elsőre van kihegyezve a kérdés! elsőre nekem ő a szimpatikusabb, de a 2. sem tűnik rossz választásnak.
2011. dec. 23. 13:35
 19/31 anonim ***** válasza:

sztem ott van elcseszve az első hogy a "külső nagyon fontos neki"

ha ez neki a létszükséglete akkor elbújhat, ugyanis aki ennyire fontosra tartja a külsőt annak nem lehetnek értékes belső tulajdonsági

ez az én véleményem

2011. dec. 23. 13:58
 20/31 anonim ***** válasza:

Mindkét csaj a toppon van nagyon :D

Az elsővel biztos könnyű kijönni, könnyű beleesni, mert közvetlen stb. Ismerek ilyen lányt. Amíg tényleg rendes, egy szava se lehet az embernek, még ha épp nem is jössz be neki, mert barátnak is tökjó. Barátnőnek meg főleg álom....

A másik kicsit fiúsabb, de ha tényleg olyan vonzó, akkor nagyon vadító lehet. Ha sikerül megtalálni vele a közös hangot az már önmagában klassz lehet...ettől függetlenül szerintem pár pasit elriaszthat.

2011. dec. 23. 14:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!