Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik csaj jön be jobban?
1. sokan szerelmesek belé, a barátai közül, megértő, nagyon sokat lehet vele beszélgetni, nőies, szép, sok barátja van,eljár bulizni, de mindig rendesen viselkedik, és még szűz, de már volt barátja
2. a pasik inkább szexelni akarnak vele, csak néhány jó barátja van,inkább vékony és nem nőies (nincs melle), néha őrültségeket csinál, elvont
13:00:
Őszintén? Mindkettő. Szeretem ha van kivel ökörködni, de azt is, ha jól el lehet vele beszélgetni. Az elvontság nem hátrány.
Azonban a vékony csajok alapból jobban tetszenek és nem értem mi az, hogy nem nőies... Egy vékony lány is lehet nőies. Attól hogy nincs melle még nem jelent semmit. Amúgy is inkább a kis mellű csajok vonzanak.
Szóval végső soron mindkét kategória oké. Ha nagyon kéne választani, akkor a második.
21F
sztem ott van elcseszve az első hogy a "külső nagyon fontos neki"
ha ez neki a létszükséglete akkor elbújhat, ugyanis aki ennyire fontosra tartja a külsőt annak nem lehetnek értékes belső tulajdonsági
ez az én véleményem
Mindkét csaj a toppon van nagyon :D
Az elsővel biztos könnyű kijönni, könnyű beleesni, mert közvetlen stb. Ismerek ilyen lányt. Amíg tényleg rendes, egy szava se lehet az embernek, még ha épp nem is jössz be neki, mert barátnak is tökjó. Barátnőnek meg főleg álom....
A másik kicsit fiúsabb, de ha tényleg olyan vonzó, akkor nagyon vadító lehet. Ha sikerül megtalálni vele a közös hangot az már önmagában klassz lehet...ettől függetlenül szerintem pár pasit elriaszthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!