Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Danyiluska kérdése:
Miert nem kellek senkinek? 35 eves vagyok, magas, jol nezek ki, intelligens, humoros, tehetseges. Megis maganyos egesz eletemben.
Figyelt kérdés
A lanyok szeme meg szokott akadni rajtam, de ahogy csak kikezdek valakivel, rogton elutasito grimaszt vag. Felenk vagyok, ritkan probalkozom. A legtobb kapcsolatomban a lanyok nem voltak oszintek, vagy eppen manipulativak voltak. Olyannyira rossz a tapasztalatom, hogy hosszu evekig teljesen elment a kedvem az egesztol. Problema, hogy a libidom magas es frusztralt vagyok szexhiany miatt. Tulajdonkeppen egesz eletemben depresszios vagyok emiatt es most kezdem erezni, hogy nincs erom igy folytatni. Tudom, hogy kulonleges vagyok es sokat erek, de akkor miert nem akar senki???2011. dec. 21. 16:17
21/27 anonim válasza:
hát ha tényleg ezek az elvárásaid, akkor nem tetted magasra a mércét tényleg. nekem sem lennének nagyok, de sajnos ezeket is nehéz teljesíteni amit előbb leírtál..-.-
22/27 anonim válasza:
szia én jóval fiatalabb vagyok nállad de ugy gondolom (nem azt mondom hogy te vagy a rossz)először neked kell megváltoznod ahhoz hogy az életed is más legyen ... legyél mindenre sokkal nyitottabb menny olyan helyekre ahol tudsz ismerkedni nem vagy te még öreg :D sok sikert :)))
23/27 anonim válasza:
csak 18 vagyok, szval nem tudom mennyit tudok segíteni. írtad a rossz tulajdonságaid között benne van az egoizmus. hát azt hiszem ez az egyik probléma. én pl valahogy látom a nézésből ki az egoista, ami pedig visszataszító.
szerintem próbálkozz egy nálad idősebb nőnél, vagy olyan nőkkel, akiknek van gyerekük...
24/27 anonim válasza:
amúgy tudsz képet belinkelni magadról?
25/27 A kérdező kommentje:
Koszi, probalok tobbet kimozdulni az utobbi idoben. Es jartam egy idosebb, gyerekes novel, nem volt jo.
Az egoizmusrol meg igazad van, igyekszem kontrollalni.
Link:
2011. dec. 28. 08:48
26/27 anonim válasza:
előző vagyok. a fejed nem unszimpi, viszont nekem jössz be. másnak pedig biztosan.
na lényeg a lényeg; változtass az 'egódon' és a stilusodon (itt nem a külsőre godnolok) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!