Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem kellek senkinek? 35 eves vagyok, magas, jol nezek ki, intelligens, humoros, tehetseges. Megis maganyos egesz eletemben.
,,Sokszor szeretnek szurke lenni, vagy olyan, mint mindenki."
hát ne csodálkozz,h nem vagyok kedves veled,ebből a mondatból is lerí,h öntelt vagy!
olyan ellenszenvesek vagytok...komolyan..
sztem meg nem beképzelt egyáltalán, csak mert vki elismeri h vannak jó tulajdonságai, de egyáltalán nem mondta azt h rosszak nincsenek..
amúgy énis hasonló cipőben járok, bár én még korban nem tartok ott ahol te..sztem vhogy próbálj meg egy kicsit lazulni, igazából énsem tudom így milehet a probléma, lehet azis rossz féle nőkön akad meg a szemed. nagyon sokan ebbe a hibába esnek és sírnak h mért nem találnak senkit, pedig csak egyszerűen lejjebb kéne adni a szintet, vagy akár más beállítottságú lányoknál próbálkozni. én azt mondom mindent ki kell próbálni.:)
22/L
"sztem meg nem beképzelt egyáltalán, csak mert vki elismeri h vannak jó tulajdonságai, de egyáltalán nem mondta azt h rosszak nincsenek.."
Vilagos, hogy vannak, mint mindenkinek. A sotet oldalam: egoizmus, makacssag, turelmetlenseg, lustasag, pesszimizmus es meg rengeteg. De van onkritikam es kontrollom.
"igazából énsem tudom így milehet a probléma, lehet azis rossz féle nőkön akad meg a szemed."
Azt hiszem, igazad van.
"vagy akár más beállítottságú lányoknál próbálkozni. én azt mondom mindent ki kell próbálni.:)
22/L"
nem tudom, milyen más beállítottságú lanyokat es hol, de majd elgondolkodom ezen. koszi szepen! :)
"ha egy lány szép, az nem feltétlenül azt jelenti h a belseje is olyan, mint amit te szeretnél.."
Sajnos a kulso es a belso nincs mindig szinkronban.
Sok angyalszeru lanyt lattam/ismertem, akik belul, hat...
"szal mondjuk próbálj ne ilyen party királynőt kiválasztani magadnak, hanem lehet egy egyszerűbb, csendesebb lány jobban be fog válni:D;)sok sikert!"
Party kiralyno :) En nem vagyok partizos,
ritkan jarok szorakozni.
Pont hogy a csendesebb csajokat keresem.
Ki kell, hogy abranditsalak, sajnos ma mar szinte senki sem kell senkinek ugy igazan. A pasik nem nagyon mennek bele igazi kapcsolatokba, csak a konnyu szexbe. A nok azok inkabb az egojukat akarjak csak novelni, de tulajdonkeppen jol elvannak a baratnokkel, ha belemennek valamibe, akkor csak az erdekeik szerint.
Szoval keszulj fel lelekben, hogy ez igazan nem konnyu.
Mellesleg azt olvastam mar tobb helyen is, hogy a gorcsos akarasnak sosincs jo vege. Most ugyan egyedul vagyok en is, de ha visszagondolok, mindig akkor talaltam valakit, amikor elengedtem ezt a gorcsot. Amikor ugy ereztem, hogy total mindegy, hogy mi van, en jol erzem magam akkor is. Olyankor valahogy mindig akadt pasi.
"sajnos legtöbb fiúnak irreális elvárásaik vannak a bnőjükkel szemben, holott magukba is nézhetnének néha"
Nekem remelem nincsenek magas elvarasaim:
Szeretnem, ha a baratnomnek en lennek a legfontosabb (es nem a baratai vagy a karrierje). Szeretnem ha megertene, ertekelne es tamogatna (abban, amivel foglalkozom).
Es sok szexre lenne szuksegem (szerintem ez normalis).
Szoval? Ez tul sok lenne?
Es #19, mindenben 100%-ig igazad van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!