Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyit keres a párotok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit keres a párotok egy nap titeket?!

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem, hogy legyen mihez viszonyítanom, hogy mennyit beszéltek egymással kb naponta.

Én fél éves távkapcsolatban vagyok, és kb naponta vagy 2 naponta beszélgetünk egymással, de ugye itt facebookon, mert ingyen van meg minden. Még az elején sms ezgettünk, kicsit hiányzik mondjuk, de nemakarom emgfolytani sem a barátnőmet, nemakarom ,hogy azthigyje, mindig "zaklatom" hogy ráírok.

Tény, hogy ő is mostmár ritkábbna ír üziket nekem, meg énis.

Szóval nálatok hogyvan ez?!

19/F

18/L

2011. dec. 19. 21:48
 1/8 anonim ***** válasza:

együtt élünk, úgyhogy természetes, hogy minden nap együtt vagyunk. napközben, ha valami nagyon érdekes történik velünk, felhívjuk egymást, vagy sms, hogy "mikor érsz ma haza?" meg ilyenek

23/L

21/F

2011. dec. 19. 21:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Mi nem élünk együtt, heti 2-3szor találkozunk, de minden este beszélünk telefonon/skypon, napközben néha küldünk egymásnak egy-egy smst, vagy üzenetet facebookon, épp csak pár szónyi szöveggel, ami jelzi, hogy gondolunk a másikra. 19/L
2011. dec. 19. 22:43
 3/8 A kérdező kommentje:

köszi a válaszolkat!

Utsó:

a srác is küld neked?! tehát nemcsak te küldözgetsz? :D

2011. dec. 19. 22:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Mi is együtt élünk, nagyon sokat kommunikálunk. Én tanulok még,ő dolgozik. Ha van ideje, mindig rögtön visszaír. Eleinte sms-ben beszélgettünk, vagy ha volt pár perce felhívott. Most pedig facebook-on váltjuk az üzeneteket. Erős barátság is fűz minket egymáshoz. :) De ha hazaér, akkor is tudunk beszélgetni, vagy csak összebújunk.

23/L

24/F

2011. dec. 20. 00:24
 5/8 anonim válasza:

Mi mindketten tanulunk úgyhogy akkor beszélünk amikor egybevágnak a szünetek, vagy esténként 1-2 óra telik el két telefonhívás között. Szóval napi 5-6 alkalom megvan. Amúgy heti 4-5 alkalommal találkozunk is.

21/L

22/F

2011. dec. 20. 01:23
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát az attól függ, hová bújok el. Tegnap a garázsban rejtőztem el, akkor órákon át keresett. 21/l

Van egy Alzheimer-kór-os ismim, kicsit idősebbek már, na ők sokat szokták keresni egymást, van, hogy napokig! :$

2011. dec. 20. 03:46
 7/8 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Nem, nem csak én küldözgetek:D kb. fele-fele, hogy ki ír "előbb"
2011. dec. 20. 07:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi is távkapcsolatban élünk. Nekünk a család-barát kedvezmény be van állítva, így bármikor hívhatjuk egymást. Szerintem egy nap kb.5-ször tuti beszélünk, van hogy 2 percet de van hogy fél órát is egy alkalommal. Attól függ, hogy érünk rá. Ja meg hát persze skype is, meg néha 1-1 sms.Ja és fele-fele arányban keressük egymást.:-) 21/L és 23/F
2011. dec. 21. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!