Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van a páromnak? .
A párom teljesen kiakadt, hogy én miért vettem fel (facebookon... igen megint fb, de nem ez a lényeg) két vadidegen pasit.
Az ok az hogy van egy csaj akit ismer a párom is, és aki sorra csalja meg a haverunkat. És ezekkel a pasikkal is megcsalta. Őt akartuk bebuktatni egy bnőmmel. rá akartunk keresni a két pasi volt barátnőjére, de csak ismerősként láthattuk hogy kapcsolatban vannak-e vagy sem. No, ezért vettem fel őket, hogy kicsit többet tudjak.
Ezt párom is tudja, de azért kiakadt és "megbízhatatlan"-nak hívott....
Ellentétben ezzel ő a hátam mögött dumálgatott egy régi haver csajával. Tette neki a szépet, hogy simán befűzné őt, meg hogy 10 újjára 100 pasit kaphatna a csaj stb. Egyik beszélgetést elmondta párom, de kitörölte így nem tudom mi volt benne. Gondolom okkal törölt.... A másik beszélgetést szintúgy törölte de azt megtaláltam és abban ezek az említett dolgok szerepeltek.
Ez mellett szinte az össze ex csajának visszajelöl. Másfél év után volt hajlandó kidobni az egyiktől kapott ajándékát.
Egy másik ex-ével megvan még a külföldi nyaralásos CD-jük, amit nem hajlandó kidobni..... Ezek után szerintem nekem kicsit több okom lenne kiakadni, mint neki. Ti mit gondoltok?
Ha felhozom a témát, még ő van megsértődve.
És most jön a csattanó, elvileg felnőtt emberek vagyunk: 22 évesek
elvileg felnőttek, gyakorlatilag kiskölykök...
én eleve nem élnék ilyen kapcsolatban, ha pedig megtudnám, hogy a másik belekotor engedély nélkül a magánbeszélgetéseimbe (nem titkosak, ha KÉRI megmutatok neki bármit), akkor rúgnám ki a fenébe.
26/N
Nem dobálom ki azért a dolgaimat, mert az exemtől kaptam.
Ha beleolvas a levelezésembe, akkor őt dobom ki.
Vannak lány barátaim. Egyikkel rendszeresen "félreérthető" dolgokat írunk egymásnak. (Tesz egy megjegyzést pl. a koromra és annyit válaszolok, hogy "szeretlek". Szerencsére a férje nem hülye.)
Csak elvileg és jogilag vagytok felnőttek.
szerintem igazad van sőt dobd ki magad azt a cd t mert ha
új párja van az embernek akkor az ex nek a hozzá kötödö dolgokat nem szokás meg tartani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!