Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelenül szerelemes vagyok egy barátomba, de ő mást szeret! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már 2 éve szeretem...2 éve hagyta el a barátnője, elmondása szerint csak őbelé volt szerelmes eddigi élete során. Azóta kalandot kalandra halmoz, rám pedig csak barátként tekint. Sokszor együtt alszunk, de nem közeledik hozzám. Elmondtam neki, mit érzek, erre ő közölte, hogy megpróbál másként tekinteni rám! Közeledett is hozzám, de nem ment neki a szex:( Állítása szerint azért, mert én a legjobb barátja vagyok! Nagyon el vagyok keseredve, félek, hogy nincs remény:(
28/L, ő 28/F
2011. dec. 19. 09:26
2/7 anonim válasza:
Hát ha ő nem vonzódik hozzád, akkor nem nagyon tudsz tenni ellene. Ez van. Próbáld meg elfelejteni és nyitottabb lenni más ismeretségekre. Vagy reménykedj, hogy egyszer csak másként fog rád tekinteni. De én inkább az előbbit javasolnám, bár tudom, hogy nem egyszerű.
4/7 A kérdező kommentje:
Eléggé kivagyok miatta, hogy akármit tettem, nem változott semmi:(
2011. dec. 19. 14:51
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Már annyiszor elhatároztam, hogy nem leszek belé szerelmes, de persze nem ment! Annyira szörnyű, hogy ezt nem lehet irányítani.
2011. dec. 21. 09:00
7/7 BlackSword válasza:
Megértelek... Az érzelmeknek már csak ilyen a természetük... De ami nem megy, azt nem kell erőltetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!