Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miez a duma tőle? Mit reagálna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miez a duma tőle? Mit reagálna más?

Figyelt kérdés

barátommal 9hónapja járunk. Régen mikor balhéztunk nem beszélt igy velem. Ma összekaptunk ilyetszol, mondom a magamét ő meg nem hallotta erre ilyetszol: "Ugy ugassál hogy énis halljam"

Leesett az állam... régen nem beszélt igy velem. Mondom ez meg milyen duma? erre mondja hogy bocsánat, csak eldurrant az agya. Akkorse a haverja vagyok, hanem az állitolagos szerelme.

Meg régen azt kérdezte "Most mibaj?" erre mostanában: "Most meg mi a f*szom bajod van?"

Rosszul esik, ugy beszél velem mint a kutyával. Ilyetszol tegnap poénbol, vagyis nekem furán esett: "ne csikizz, mert megb*szlak"

2011. dec. 18. 18:58
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
olyan mintha mostanában nem tisztelne... rosszul esik nagyon. Nekemis elpattan az agyam 1-1 balhénál...de ezek szerint nemis szeret már? Pedig ő tervez előre kettőnkkel, karácsonykor is be akar mutatni a nagyobb családi körnek és tervezi hogy menjünk el 2esbe wellnesezni
2011. dec. 18. 19:09
 12/17 anonim válasza:
Szerintem nem kell túlreagálni a dolgot. Ideges volt, vannak ennél rosszabbak is..
2011. dec. 18. 19:10
 13/17 A kérdező kommentje:
amikor vitatkozunk belőlem is jönnek ám csúnyák... szerintem alapból az a baja hogy mostanában sokat vitázunk és unja
2011. dec. 18. 19:11
 14/17 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha sokat hisztizel, akkor nem csodálom, ha néha eldurran az agya. Én is sokat hisztiztem anno, és igen, akkor én is megkaptam a "mi a faszom bajod van" dumát, és még ha nem is jogos, meg csúnya beszéd, azért érthető. Nem lehet idegekkel bírni azt, amit én csináltam. Gondolom te is ilyen vagy. Változtass, ne hisztizz mindenféle apróságon, és akkor majd tisztelni fog. Mi szerencsére rendbe szedtük a kapcsolatunk.
2011. dec. 18. 19:34
 15/17 anonim ***** válasza:
Hozzáteszem, a barátom nagyon türelmes amúgy, hónapok "munkája" volt így kiverni nála a biztosítékot. Amúgy nem egy idegbeteg vadállat, mielőtt valaki ezt vonná le belőle.
2011. dec. 18. 19:38
 16/17 anonim ***** válasza:

velem a barátom mikor túl voltunk az egyéves fordulón veszekedés közben olyat írt, hogy : szuttyok " mire mondtam neki, hogy tudod kivel beszélj így. mire azt válaszolta, hogy : tudom-tudom, "haverommal", pont mint anyám. "

eztán rövidesen szakítottunk, mert sok más rossz tényező mellett, általánossá váltak ezek a szóhasználatai. igazából ő másmilyen társaságba került, ez biztos vagyok, hogy közrejátszott..

2011. dec. 18. 19:47
 17/17 A kérdező kommentje:

igen igazad van, én se vagyok piskóta mikor hisztizek, csúnyán szoktam beszélni vele olykor énis, pedig ő sem érdemli meg. sokszor szolt, h álljak le, gondolom ő is megmutatja nekem milyen rossz érzés is ez:(

igazad van, nekemis változtatnom kell. Biztos akkor ő is másmilyen lenne, amugy sosem bántana, a 9 hónap alatt talán ennyi csúnya szóval bántott amiket leirtam azokkal is csak 1x. Én többször voltam undok vele

2011. dec. 18. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!