Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miez a duma tőle? Mit reagálna más?
barátommal 9hónapja járunk. Régen mikor balhéztunk nem beszélt igy velem. Ma összekaptunk ilyetszol, mondom a magamét ő meg nem hallotta erre ilyetszol: "Ugy ugassál hogy énis halljam"
Leesett az állam... régen nem beszélt igy velem. Mondom ez meg milyen duma? erre mondja hogy bocsánat, csak eldurrant az agya. Akkorse a haverja vagyok, hanem az állitolagos szerelme.
Meg régen azt kérdezte "Most mibaj?" erre mostanában: "Most meg mi a f*szom bajod van?"
Rosszul esik, ugy beszél velem mint a kutyával. Ilyetszol tegnap poénbol, vagyis nekem furán esett: "ne csikizz, mert megb*szlak"
amugy normális, meg szeretget meg törödik velem, meg minden. De milyen duma ez holott állitolag szeret engem...
Elég rosszul esik, és hiába szólok rá :(
hát eléggé sötétek vagytok mindketten
amúgy már az első ilyen beszólás után ott kellett volna hagynod
Jól írta valaki előtte; az első ilyen beszólásnál kidobtam volna. Függetlenül attól, hogy mennyire szeret, és hogy egyébként mennyire édi-bédi.
Ugyanis az ember igazi énje a heves vita során mutatkozik meg. Ha ő így beszél veled, akkor alapban nem tisztel téged. Ez később sem fog változni. Ha felnőtt korára nem alakult ki benne az alapvető tisztelet, akkor erre már senki nem fogja tudni megtanítani.
30N
Én nem tűrném el, hogy valaki így beszéljen velem 9 hónap után. Kinek képzeli ő magát? Mi lesz később? Majd ideges lesz és megver? Másnap meg bocsánatot kér?
Kész vicc! Amíg én megadom a tiszteletet addig elvárom az ő részéről is.
Én nem maradnék ilyen "férfi" mellett. De Te tudod, van az a mondás, hogy zsák a foltját....
Nem fog megváltozni.
Visszafoghatja magát, hiszen dúl a szerelem, de egy idő után előbukkanik az igazi énje.
Ha még a nagy lángolásban sem tudja fékezni magát, nem várnám meg, míg elmúlik a szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!