Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? 17/f

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel véletlen megismerkedtem neten. csak ő kecskeméti én meg debreceni, de annyira hasonlítottunk hogy azt mondtam elutazok hogy találkozzunk. meg is volt és jól éreztük magunkat. 1 héttel később írtam neki hogy nem lehet semmi a távolság miatt. ha felnőttek lennénk jobb lenne és ezután összejöttem egy lánnyal, de csak 2 hétig tartott mert szakított. én sem szerettem őt igazán és sokszor járt az eszemben a kecskeméti lány. ez októberben történt. egy ideig nem nagyon beszéltem vele, de mostanában néha ír és beszélgetünk, egyébként teljesen ugyanolyan mint én, már-már félelmetesen. most van egy csaj akivel összejöhetnék és bejön ő is de rájöttem hogy a szívem legmélyén én szeretem a kecskeméti lányt.. igaz egyszer találkoztunk de facebookon iszonyat sokat beszéltünk. találkozhatnék vele de hogyha összejönnénk nem találkozhatnánk csak 3-4 hetente ami pedig neki is fájna a hiányérzettől és nekem is, de valahogy mégis szeretném. írjam e meg neki hogy találkozzunk? vagy hagyjam? és akkor a másik lánnyal még össze is jöhetnék. kicsit furcsa ez így leírva és bocsánat hogy kicsit hosszúra sikeredett.. ilyet még soha nem éreztem..
2011. dec. 17. 18:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hallgass a szívedre haver!
2011. dec. 17. 18:42
 2/3 anonim válasza:
a távkapcsolat nem a legjobb, de amelyiket jobban szereted azzal járj. Ha meg szerinted nem működne a távolság miatt, akkor a másik csaj. Jobbat nem tudok mondani...
2011. dec. 17. 18:48
 3/3 A kérdező kommentje:
aki ittlakik is nagyon kedves meg minden csak tudom hogy neki a kapcsolatai nem sokáig tartanak, pár hétig.. viszont a kecskeméti az más..és olyan mint ha ő lenne én :D nemtudom leírni
2011. dec. 17. 18:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!