Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nagyon elegem van! Miért van az, hogy sokkal több jó csaj van mint jó pasi?
ma 10:01 Na ez aztan anyagias egy valasz volt, nem leirni akarlak de nem tudok azonosulni a valaszodal. Mindenkinek mas a velemenye. En peldaul nem szeretem azokat a pasikat akik tulzottan adnak a kulsejukre, es elsem tudnam kepzelni, hogy olyan baratom legyen, akinek az utcan setalas idopazarlas csak otthon, szorakozohelyeken vagy kocsiban bambul...hat az nem is tudja mi a nagybetus elet.
Szerintem igen is vannak jo pasik, az en igenyeim alapjan ugy latszik, a te es a kerdezo igenyeinek nehezebb megfelelni, na de majd osszejon neked is kerdezo meglatod:)
"Lányok alapjáraton többet adnak magukra. Ott a bibi, hogy a magyar fiúk/férfiak egyszerűen nem szeretnek a külsejükkel foglalkozni, mert ez van a köztudatban, hogy "nem fontos" "nem számít"
Azért mert a 90%-uk úgy öltözködik, mint egy ribanc még nem lesznek igényes jó csajok.
Talán az lehet, hogy a 10-en éves lányok hiába öltöznek kurv*san, attól az még nőies.
A fiú divat pedig vagy emo-s vagy a gördeszkás vonal. Egyik buz*sabb, mint a másik. Ha közben még azt is elvárod, hogy a srác kövesse a trendet, akkor tényleg nem találsz "jó pasit".
Az sajnos nem írtad le, hogy neked milyen a jó pasi.
kíváncsi vagyok egy nagy igényű lány véleményére:D
Tudom már hogy a lányoknál is rettentő fontos a külső... pedig azt hittem ők csak a tökösségre mennek.
Szted én milyen vagyok?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!