Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnék neki jelezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék neki jelezni finoman?

Figyelt kérdés

A lényeg hogy anya vagyok,és van egy pàrom,de nagyon süllyedöben van a kapcsolat(bàr ezt a külvilàg lehet nemlàtja)

Van egy màsik férfi aki nagyon megtetszett(ö elvàlt,szintén van egy gyereke)

Mosolyogni szokott,,néhàny mondatot vàltottunk,de lehet csak azért volt kedves mert a szomszédi,utcabeli viszonyok ezt megkövetelik.

Hogyan jöhetnék rà,hogy talàn valamit ö is akar?

És hogyan jelezzem hogy nekem ö tetszik,ezt szeretném finoman kifejezni,nehogy én a végén csalodjak,ja és személyesen ezt nem tudom megkérdezni:Hallo,tetszek neked?

A màsik:ovjatok a rossz véleményektöl.

A gyermekem érdeke a legfontosabb,és pàromat sem megcsalni akarom,de ha tudom hogy van aki tàmogatna érzelmileg akkor jobbnak làtom a vàlàs!

2009. máj. 18. 08:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nem írtad, mi a problémád a férjeddel, én meg nem vagyok gondolatolvasó.

Ami a kérdésedet illeti, hogy hogyan tudnál neki jelezni finoman... Hát, vess meg, ha túl konzervatív vagyok, de tisztességes nőként szinte sehogyan. Nagyon nem vagyok híve a női kezdeményezésnek, ez van, és tapasztalatom szerint nem is szokott bejönni. A fárfiak azt a nőt szokták megbecsülni, akit ők magik hódítanaik meg, nem pedig azt, aki tálcán eléjük teszi magát (itt most nem rád célzok). Ha keresed a vele való találkozási alkalmakat és összebarátkozol vele, az rendben van, és ha ő is akar tőled valamit, akkor lépni fog, ez biztos.

De az lenne a tisztességes, ha nem akarnál két széken ülni egyszerre. Ha nem jó ez a házasság neked és a gyerekednek, és megjavítani sem tudjátok, akkor add be a válópert. Még az is lehet, hogy a férjed ettől észhez tér.

2009. máj. 18. 11:05
 12/20 A kérdező kommentje:

Oké.

A pàrom .éjjelente jàr haza,naponta 10 percre làtom,sehovà nem sétàlna velem,sem a gyerekkel,aki alig 4 honapos...

Nem dolgozok,mivel gyerekem van,de egy forint sincs a pénztàrcàmba,bàrhovà megyek,pénz nélkül kell menjek,ennek ellenére ö eljàr minden merre.

A telefonom sincs feltöltve,mig neki elöhivàsos van...

Nem segit a hàzimunkàban,a lakàsom szalad,de azt se érdekli.

Semmi szex,csak havonta egyszer,ha ö megkivànta,azt is öt perc alatt elintézi,és megy dolgàra..

Röviden ennyi.

Nem nem màszok rà a màsikra,nem is tudnék,hisz gyerekem van!!!!!!!!!!!!!!!¨¨

Én ugy gondoltam hogy mosoly,szemezés stb..

De màr elment a kedvem az egésztöl.

2009. máj. 18. 11:11
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Mindig ilyen volt?
2009. máj. 18. 11:21
 14/20 A kérdező kommentje:
Csak miota gyerek van.
2009. máj. 18. 11:24
 15/20 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt a férjeddel?
2009. máj. 18. 11:27
 16/20 anonim ***** válasza:
Az, hogy kínál pezsgővel nem jelent semmit, most hagyjon szomjan halni?
2009. máj. 18. 12:02
 17/20 A kérdező kommentje:

3 éve élünk együt!

Utolso!

Te a szomjadat pezsgövel oltod?

2009. máj. 18. 12:08
 18/20 anonim ***** válasza:

11:21-es vagyok. Elég bonyolultnak látszik a helyzeted, sokkal bonyolultabbnak, mint hogy szemezgess-e egy utcabélivel, vagy sem. Bárcsak lenne kellő tapasztalatom, hogy érdemi tanásot tudjak adni, de nincs, sem a munkámban, sem a környezetemben nem láttam még ennyire nehezen élhető házasságot (hála Istennek). Viszont létezik olyan, hogy Családsegítő Szolgálat, akiknek vannak képzett munkatársai, akik segíthetnek. A védőnőd, a háziorvosod vagy a helyi önkormányzat biztosan tudni fogja a címüket, a telefonszámukat a lakhelyedhez legközelebb eső szolgálatnak.

Velük beszélhetsz személyesen, tudnak tanácsot adni ebben a konkrét helyzetben. Nem a szemezésre gondolok, hanem a párodra. Ne haragudj, de én ezt érzem igazi problémának, nem azt a másik férfit.

És elnézést, ha úgy érzed, hogy beledumáltam az életedbe.

2009. máj. 18. 12:16
 19/20 A kérdező kommentje:

Senki vélwményét nem vettem zokon,és igen a csalàdi életem a legnagyobb probléma.

Lehet ez a màsik férfi nekem csak menekülést jelenti a jelenlegi helyzetemböl?

És lehet téves helyre menekülnék?

Meglehet.

Az a baj,hogy a csalàdi helyzetem,és ez a fellàngolàs is egyszerre jött.

Nem bànnàm,ha a màsik férfi csak az én képzelödésem ereje(màrmint hogy lehet köztünk valami9de bizony nem egy férfi volt màr az öletemben,hàzassàgom elött,és emiatt ugy gondolom,jok a megérzéseim.

És a megérzéseim azt sugalljàk,ez a férfi akar valamit.

Persze hogy mit,azt nem tudom.

Csak szexet,vagy kapcsolatot...

Türtöztetem magam,és nem lépek félre,bàr nagypn nehéz igy hogy tudom van férjem,mégsem kaok törödést,és tudom,màstol meg megkapnàm azonnal.

2009. máj. 18. 12:44
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha tanácsot adnék, hogy hogyan ébreszd fel a figyelmét egy másik férfinak, akkor úgy látszana, egyet értek veled, pedig szerintem nem ez a megoldás. Ha félrelépnél, akkor a párod (ha ilyen pokróc) kirak, és akkor neked nem marad se lakás, se gyerek, és munkád sincs. Először próbálj meg beszélni a férjeddel, hogy ez így nem megy tovább, nyíltan, kertelés nélkül. Mi férfiak sajnos ebből értünk. Ha eztán sincs semmi, utána tégy belátásod szerint, válj el, vagy randizz, de szerintem ha már házas vagy, akkor tégy meg mindent, hogy rendbejöjjön, és ha nem tudod, akkor válj el. A válóperben a félrelépést pedig nem nézik jó szemmel.
2009. máj. 18. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!