Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék neki jelezni finoman?
A lényeg hogy anya vagyok,és van egy pàrom,de nagyon süllyedöben van a kapcsolat(bàr ezt a külvilàg lehet nemlàtja)
Van egy màsik férfi aki nagyon megtetszett(ö elvàlt,szintén van egy gyereke)
Mosolyogni szokott,,néhàny mondatot vàltottunk,de lehet csak azért volt kedves mert a szomszédi,utcabeli viszonyok ezt megkövetelik.
Hogyan jöhetnék rà,hogy talàn valamit ö is akar?
És hogyan jelezzem hogy nekem ö tetszik,ezt szeretném finoman kifejezni,nehogy én a végén csalodjak,ja és személyesen ezt nem tudom megkérdezni:Hallo,tetszek neked?
A màsik:ovjatok a rossz véleményektöl.
A gyermekem érdeke a legfontosabb,és pàromat sem megcsalni akarom,de ha tudom hogy van aki tàmogatna érzelmileg akkor jobbnak làtom a vàlàs!
A férfi tudja hogy van gyerekem,és làtta is,azt is tudja férjnél vagyok...
Viszont legutobb egy kerti partyn nagyon kinàlt pezsgövel,meg beszélgetett velem sokat(bàr lehet a szomszédi viszonyok miatt)
Azt nem tudom,hogy illik -e egy férfinak egy olyan nöt kinàlni pezsgövel,akiröl tudja hogy férje ös gyereke van?Férjem ekkor nem volt jelen.
Ja és nem azt akartam,hogy megismerem,összejövünk,vàlok,költözök hozzà!
Csak mégis jo lenne tudni hogy szeretne -e tölem valamit.
Ne haragudj, de az, hogy mosolyog és pezsgővel kínál és elbeszélget veled, az nagyon nem jelent semmit.
Van 50 ismerősöm aki mindezeket már többször is megcsinálta, de definitív eszébe sem jutok.
Szerintem, ha két ember tetszik egymásnak azt nagyon hamar meg lehet érezni, de nem a pezsgő miatt, az szimpla udvariasság.
És mégegy dolog. Én nem tartom korrektnek azta hozzáállást, hogy válok, ha már feltünt a következő.
Egy kapcsolat vagy működik, vagy nem. Ha nem, akkor el kell válni és nem ottmaradni, amíg jön a következő.
De ez a magánvéleményem.
oKÉ,NEM HARAGSZOM,MINDENKI IRJA MEG A VÉLEMÖNYÉT.
éN SE FEL,SE LE NEM POONTOZOK,azért kellenek a vàlaszok,hogy tisztàn làssal!
Vàlni egyébként is akarok,de ha tudom,hogy ez a férfi akar valamit,tölem,akkor a közelben maradnék,de ha nem,akkor tàvolra utaznék a gyerekkel uj életet kezdeni.
A pezsgös dolog nekem azért volt furcsa,mert csak engem kinàlt...
De ezek szerint én làtom a dolgokat csak rozsaszinben:9
Nem eszik olyan forrón a kását!Először is ne idegesitsed magad az előttem szólok miatt!Én együttérzek veled!A mai világban nagyon nehéz megindulni az új felé,sok a kétely és a félelem...!Nem azt mondom én se,hogy bizots vagyok benne,hogy a szomszéd akar tőled bármit is!De az apró jelet megadta,hogy szimpi vagy neki,mert ha nme így lenne nem keresne!Megadta a magas labdát...a kérdés hogy lecsapod-e!????Ne mássz rá,csak hívd meg egy kávéra...kérj tőle szívességet(pl.:ne haragudj kitudnád cserélni a villanykörtét,a férjem dolgozik,nekem tériszonyom van!)Kezdeményez...mert ha csak álmodozol és várod a sültgalambot akkor semmi nem fog történni!
Sok sikert én drukkolok
Köszönöm a biztatàst!
Hàt villanykörte cserére nem is merem hivni,mert gyerekem van,és nem akarom hogy màsok rosszat gondoljanak rolam,de valoszinü gyakrabban fogok megjelenni ott ahol ö is,meg kezdeményezek beszélgetést:9
Ne haragudj, nem szeretnélek megbántani, de... Már felnőtt nő vagy, anya és feleség, nem pedig kislány. Utoljára az általánosban gondolkodtam így, hogy ha rám néz és mond nekem két kedves szót, akkor biztos tetszem neki, és már lódult is a fantáziám, a következő lépés meg az volt, hogy beleszerettem. Szerencsére nem fundamentalista muzulmán államban élünk, nem tilos és nem jelent semmit egy másnemű, házas emberrel szóba állni társaságban, csupán udvariasságot. Ennyi.
Ha süllyedőben van a kapcsolatod a férjeddel, akkor tegyél ellene valamit! Még a használt autót is elviszik szervizbe, mielőtt végleg túladnak rajta, a házasságod miért érne kevesebbet egy használt autónál? Vannak házassági tanácsadók, nem szégyen segítséget kérni. Ezenkívül - és elsősorban ezt tanácsolnám - beszélj a férjeddel, próbáljátok meg közösen felderíteni és megoldani a problémáitokat, felfrissíteni egy kicsit a házasságot. Pl elmenni a gyerek nélkül egy hosszú hétvégére valahová, újra el lehet kezdeni randizgatni, kettesben közös programot szervezni. Sok könyv szól arról, hogyan lehet felfrissíteni egy párkapcsolatot, fektess bele egybe 3000 forintot, nem pénzkidobás. Ennyit biztosan megér a házasságod, meg az, hogy a gyereked a saját apjával nőjön fel.
Utolso!
Elmenni hétvégére kettesbe?
És a gyerek kire marad?
Mert semmi rokon,nagymama,nagypapa,nagybàcsi.
De még igazi baràtok se,akikben megbiznék.
A dràga àldott férjem meg sajnàl tölem még egy hajfestéket is,mert az felesleges dolog,akkor gondolod hogy ö utazgat velem valahovà............
Olyan ember akiéjszaka jàr haza,a gyereket le se szarja,a feleséget meg mégjobban nem,az olyan ember nem megvàltoztathato.
Probàltam gyertyafényes vacsiva,ràm szolt hogy a gyertya veszélyes...
Probàltam romantikus zenével,azt mondta ne zenéljek este...
Szép fehérnemüt észre se vesz,és ha meg valami hàzassàg helyrehozo hivatalba menni kellene,tuti hogy elmenekülne a vilàg végére.
Szoval tuti nem jo az életem vele.
A màsik természetesen lehet hogy nem is biztos.
De a hasznàlt auto kijelentésedre azt tudom mondani,hogy nem csak a nö hagyhatja ott a férfit.
A férfi is hagyhat ott nöt...
Mindenesetre köszönöm a vàlaszodat,csak az a baj,hogy az én helyzetem nem egyszerü.
22 -évesen még ugy gondolomvan esélyem a boldogsàgomra,ha kell màs férfival,ha kell,egyedül a gyerekemmel.$
Viszont a kérdésemre kértem vàlaszt:((((((((((((((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!