Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam meg neki finoman?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki finoman?

Figyelt kérdés

Van egy srác akinek bejövök,de ô nekem nem.Ma is a parkban voltunk,és egyszer látjuk hogy sìr a pasi(nem tudtuk,hogy miért.Most már tudo,hogy miattam),de akkor sem szeretnék összejönni vele.Az apukája is nem rég halt meg,hogy mondjam meg neki,hogy ne fáljon anyyira?

14/L

2011. jún. 14. 19:33
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocs a helyesìrásért,siettem.
2011. jún. 14. 19:34
 2/5 WhiteLabel ***** válasza:

Bocsi, nem akarok tőled semmi.

Ha finomkodsz csak össze fogod zavarni és még szarabb lesz neki.

2011. jún. 14. 19:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Nehezebb őszintébben, De annál Hatásossabb. Igaza van az előttem szólónak, ha Csak így pihe puhán próbálod Elmondani, az vagy nem érti meg, vagy félreérti, és még jobban fog fájni neki.
2011. jún. 14. 20:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem kell finomkodni annál rosszabb lesz. "Ne haragudj nem akarok benned hiú ábrándokat kelteni, de sem most sem a jövőben nem lesz köztünk semmi."
2011. jún. 14. 21:01
 5/5 A kérdező kommentje:
amit a legelsô ìrt ugy irtam meg a srácnak is,de még nem irt vissza.
2011. jún. 14. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!