Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam meg neki finoman,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki finoman, hogy többször is kimondhatná, hogy szeret?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel már egy éve együtt vagyunk, és az a szó, hogy szeretlek, nem csak egy állandó kötőszó a kapcsolatunkban, hanem tényleg jelentéssel bír, nem szoktuk minden percben mondani egymásnak. De mostanában csak akkor mondja, ha előtte én mondom. Hogyan tudnám neki jelezni, hogy többször is kimondhatná ?
2009. szept. 5. 12:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Sztem az őszinteség a legegyszerűbb útja. Mondd neki egyszerűen, h jól esne, ha olykor mondaná ő is.

23/L

2009. szept. 5. 12:47
 2/3 anonim ***** válasza:

szerintem meg ne mondd neki, mert ha magától nem mondja, azért ne mondja mert te mondod neki.. na..szóval érted.

amúgy meg nem az a lényeg h sokszor mondja, hanem h érezze, és érezzétek! ha pedig ez megvan, akkor nincs gond!

2009. szept. 5. 13:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Persze, én is így gondolom, hogy nem az a lényeg, hogy minél többször mondja, hanem hogy érezze, és én érzem is, hogy úgy érzi. De biztos, hogy te is tudod, hogy ezen felül is milyen jó érzés tud lenni, amikor az embernek azt mondják, hogy szeretlek
2009. szept. 5. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!