Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítség nem tudom most mi van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alien19 kérdése:

Segítség nem tudom most mi van?

Figyelt kérdés
5 éve van párkapcsolatom.A barátnőm felköltözött pestre és sajnos több mint 1 hónapja nem találkoztunk.3 hete dolgozik fenn és azóta naponta 1x-2x beszélünk.Mindig arról mesél h az új ismerősei milyen jó fejek meg minden.Én féltékeny vagyok rá és szerintem nem alaptalanul.Ma reggel felhívott és kb 4 percet beszéltünk, közben köszönt valakinek majd kérdeztem h kinek köszönt erre mondta h senkinek.Jön a busz le kell tennie.isszahívtam először kinymta 2. nem vette fel harmadszor felvette mondom miért nem beszélgetünk?Erre ő o hát a haverjával vannak aki olyan aranyos.Kérdeztem h mi van akkor velünk, erre azt mondta h leszarja mi van velünk.Szakítsak vele?tegnap kérdeztem h van valakie erre nevetett és mondta h nincs.
2011. dec. 16. 15:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Segítség nem tudom most mi van? Péntek délután.

csak szivatott, mert féltékenykedsz.

de javaslom utazz el hozzá, ha tudod hol lakik spontán, meglepi. pl ma. péntek este van, és megtudod mi az igazság

2011. dec. 16. 15:53
 2/6 anonim ***** válasza:
igen úgytűnik h kezd vége lenni am messze laksz pasttől mert akkor felmehetnél hozzá hogy lásd minden a régi-e... ha meg messze laksz nagyon hát igen akkor lehet h be kéne fejezni...:S
2011. dec. 16. 15:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem viszont úgy tűnik, hogy igencsak közeli viszonyt ápol valakivel. Illetve valaki roppantul felkelthette az érdeklődését amely személy nem azonos veled.
2011. dec. 16. 16:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Ismerem több mint 5 éve és csak most kapcsoltam h szivatott valószínűleg a barátnőjével voltak és ezt találták ki.... Túl féltékeny vagyok ezért csinálja ezt.
2011. dec. 16. 17:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Esetleg látogasd meg valamikor váratlanul. Had örüljön.
2011. dec. 16. 17:21
 6/6 anonim ***** válasza:

a féltékenységed nem lehet, hogy arra ösztönzi őt, hogy hazudjon neked?

ha ez így van akkor fejezd be, mert könnyen elveszítheted.

tudom, mert velem is ez volt, a barátom állandóan féltékeny volt egy srácra, aki nekem csak barát volt.

4 hónap alatt teljesen tönkre tett idegileg, majd közöltem vele, hogy ez így nem mehet tovább. nagy nehezen, de szakítottam vele.

olyan érzésem volt, mintha be akart volna zárni egy kalitkába, és el akart volna rejteni a világ elől.

egy idő után a legjobb barátnőmre és féltékenykedett, na akkor döntöttem úgy, hogy akkor vége.

a sors iróniája, hogy azóta azzal a sráccal vagyok, akire ő marha féltékeny volt, de ez így jó :))

2011. dec. 16. 17:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!