Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Az a helyzet a párom megcsalt öt éve és
csak most tudtam meg?
Figyelt kérdés
Van két szép gyerekünk. A DNS tesztet meg nem mertem megcsinálni, de ő állítja akkor már rég nem volt senki mással amikor megfogantak.
Egy szerencsétlen napon megtudtam hogy HPV miatt kezelte magát. Egy véletlenül elolvasott hülye orvosi papírról kellett meg tudnom hogy megcsalt. Ugyan is egymás szüzességét vettük el, és hát ... . Tudom hogy nem csak és kizárólag így terjed, de az ezzel kapcsolatos kérdésemre, amit vagy harmad nap tudtam csak feltenni, egyből bevallotta ... . Az mondta hogy kíváncsi volt és tudni akarta tényleg én vagyok ez az igazi meg, hogy nem akart az első pasinak szülni, aztán ahogy én átfogalmaztam: még is vagy fél tucat pasi után, annak a jó marhának szült aki végig mellette volt és az első is volt egyben. Ő valahogy egész máshogy fogalmazott , de csak ez cseng a fülemben mégis.
Öt másik emberrel? Nem elég, hogy megcsalt, de öttel? Ezek után hogy higgy abban, hogy szeret téged? Mármint szinte biztos vagyok, hogy nem szeret. Vagy legalábbis akkor mikor megcsalt nem szeretett. Lehet, hogy azóta visszatértek a régi érzelmek... Csak a gyerekek miatt ne maradj együtt vele. Nekik is akkor jobb, ha két boldog szülőjük van, mint a síri hangulat otthon.
2011. dec. 17. 21:40
32/36 A kérdező kommentje:
Beszéltünk mind ketten egy házassági tanácsadóval tegnap (nem volt olcsó egy nap alatt bekerülni, de nem bírtam ezt így tovább. Még öngyilkossági gondolatim is voltak, és az is hogy az "asszonyt" ölöm meg.), nem azért mert szerintem bármelyikünk megszeretné menteni a kapcsolatunk.
Az derült ki, ő mondta el, hogy lázadt az akaratom ellen (bár ő ezt amúgy is sejtette). Azt is mondta, az hogy elmentünk a házassági tanácsadóhoz az is az ő akarata ellen való volt, de még az is, hogy ilyen fiatalon szült két gyereket.
Azt hiszem az lesz a legjobb, hogy kap egy vándorbatyut jól pénzel kitömve, ha lemond a két gyerekről és soha többet viszlát.
2011. dec. 18. 11:30
33/36 anonim válasza:
Megszoksz vagy megszöksz.
2011. dec. 18. 11:35
34/36 anonim válasza:
Én azt mondanám neki, hogy ha vele maradok, ezentúl semmihez nincs joga, nem hogy nyavalyogni.... Azt mondanám neki, hogy kuss, és nem venném többé emberszámba. Ha pedig elhúz a francba, akkor örülnék, mert jobb is nélküle...
2011. dec. 18. 12:22
35/36 anonim válasza:
Küld el a francba, az szinte bármennyi pénz megér! Egyre vigyázz azért maradjon gyerekeknek is meg a neked is!
2011. dec. 19. 02:36
36/36 Spiller Mariann PhS válasza:
Azért érdekes lehet, hogy mikor volt kezelve HPV miatt. Öt másik pasi ???? Mikor. Öt éve 5 pasi sorban? Te ezt nem vetted észre? Milyen a munkája, milyen a viselkedése? Hány évesek a gyerekek? Stb,Stb nagyon sok a kérdés. Haza jár rendesen? Mit tárol a telefonjában? Sms-ek? Kitörölt sms-ek, a telefonhívások? Kérném a részletes telefonszámlát, közös az e-mail címetek? Tudod a jelszavát? Mennyire közös az életetek? Mennyire oszt meg veled dolgokat? 5 pasihoz kellett ám idő. Gondolj vissza, az akkori viselkedésére és a mostanira. Ha nincs senkije, akkor kell , hogy a változást lásd ! Persze simán lehet, hogy a bűne nyomta a lelkét és örült, hogy megszabadulhatott tőle. Létezhet, hogy mivel el van köteleződve melletted (már) örült neki, hogy kiadhatta magából. Jól eshetett "megtisztulnia" a titoktól. lehet, hogy most dobnád ki, mikor már biztos , hogy csak te vagy neki. Fogós a kérdés nagyon. Azonban neki is tudnia kell, hogy mindennek van következménye. Elég lett volna bevallania egy kósza numerát (bocsánat a kifejezésért) . Nem lesz könnyű feldolgozni ezt és csak a gyerekekért sajnos nem fog menni. A gyerekek kire hasonlítanak? Ha a szüleidre, az jó hír. Milyen színű a szemük, mert vannak esetek, mikor nem összeegyeztethető. Nézni kell a vércsoportot is. Még mielőtt a genetikai vizsgálatnak nekifutnál. Javasolnám a párkapcsolati tanácsadót is. Sokat segíthetne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!