Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Az a helyzet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Az a helyzet a párom megcsalt öt éve és csak most tudtam meg?

Figyelt kérdés

Van két szép gyerekünk. A DNS tesztet meg nem mertem megcsinálni, de ő állítja akkor már rég nem volt senki mással amikor megfogantak.

Egy szerencsétlen napon megtudtam hogy HPV miatt kezelte magát. Egy véletlenül elolvasott hülye orvosi papírról kellett meg tudnom hogy megcsalt. Ugyan is egymás szüzességét vettük el, és hát ... . Tudom hogy nem csak és kizárólag így terjed, de az ezzel kapcsolatos kérdésemre, amit vagy harmad nap tudtam csak feltenni, egyből bevallotta ... . Az mondta hogy kíváncsi volt és tudni akarta tényleg én vagyok ez az igazi meg, hogy nem akart az első pasinak szülni, aztán ahogy én átfogalmaztam: még is vagy fél tucat pasi után, annak a jó marhának szült aki végig mellette volt és az első is volt egyben. Ő valahogy egész máshogy fogalmazott , de csak ez cseng a fülemben mégis.

Mi a f@szt csináljak?

2011. dec. 15. 19:23
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Neked soha nem volt más?
2011. dec. 15. 19:44
 12/36 anonim ***** válasza:

Gonosz dologra ne reagálj újabb gonoszsággal. Elég - és jogos büntetés - ha sosem bocsátod ezt meg neki, és kidobod.

Meg amúgy 5 pasi???? Oké. Ki akarta próbálni mással is. Ez nem szép, nem korrekt, talán viszont érthető. De 5-tel???? Kíváncsiságból egyből 5????

Őszintén szólva azért szomorúak az ilyen ügyek, mert pl. az ilyen sztorik miatt nem tudnak sokan 100%-ban megbízni a párjukban. Te is, lám, becsületes voltál, mégis ezt kaptad.

2011. dec. 15. 19:45
 13/36 A kérdező kommentje:
Még egy kamasz "szerelem" és egy csók. De én valahogy úgy gondoltam, egy élet egy pár.
2011. dec. 15. 19:46
 14/36 A kérdező kommentje:
Hát ezt az ötöt elkezdte magyarázni, de az én fejem csak zakatolt és elmentem a városba inkább autóval, közben majdnem tényleg bele is haltam ebbe ... . Nem tudom hogy így jobb-e, vagy ha akkor bele száguldok az árokba.
2011. dec. 15. 19:49
 15/36 A kérdező kommentje:
Akkor ehetné a fenne egy életen át, hogy mégis mit tett a gyerekei apjával.
2011. dec. 15. 19:51
 16/36 anonim ***** válasza:
De most mit izélsz, dobd ki és csá. Nem érdemel egy könnyet sem.
2011. dec. 15. 19:57
 17/36 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha meg tudsz bocsátani, maradj mellette és éljétek tovább az életeteket. Ehhez persze az kell, hogy továbblépsz a történteken és próbálod elfelejteni. Ha úgy érzed ez nem fog sikerülni, akkor menjetek külön, hiszen ez csak a további problémákhoz vezetne majd a későbbiekben.

A legfontosabb, hogy van két gyerkőcöd, (remélhetőleg te vagy az apa) akik semmit nem tehetnek erről az egészről! Nekik szükségük van az anyjukra is és rád is! Legyenek ők a legfontosabbak számodra és tegyél meg mindent, hogy a lehető legboldogabban nőjenek fel!

2011. dec. 15. 20:02
 18/36 A kérdező kommentje:
Egy hónapja még volt egy tökéletesnek hit kapcsolatom két gyönyörű gyermekkel, akiknek mindent mind a hármuknak, a páromnak is mindent megadtam (életében egy napot sem dolgozott) és teremtettem elő. És holnap legyen egy üres nagy házam, két autóm és két nélkülöző gyerekem. Mert egy kiderült a gyerekekhez ő is ragaszkodik. És én őt ezek után főleg nem fogom más pasiknak eltartani.
2011. dec. 15. 20:06
 19/36 A kérdező kommentje:
A gyerekek így is úgyis az enyémek a lelkemben. Nem akarom őket is elveszíteni! Ezért sem mertem megcsináltatni a tesztet.
2011. dec. 15. 20:10
 20/36 anonim ***** válasza:
25%

Ne menj soha a gyerekeid előtt az anyjuknak! Hidd el, ha váltok, vagy külön éltek, a bíróság - Magyarorzságon akkor is, ha a gyereket az anya élettársa veri -.- - a gyerekeket az anyához teszi. Mellesleg, ha haragban váltok el, talán még el is tiltja a gyereket. Egy ismerősöm 10 éve nem látta a gyerekét, a kicsi 3 éves volt, mikor váltak. Valószínűleg azt se tudja, ki az apja, és a bíróság cseszik csinálni bármit, az anya meg akadályozza a láthatást erőteljesen.

Nézd, bevallotta. Gondolj a gyerekeidre! Neked gondolom, sejtésed sincs, milyen apa nélkül felnőni. Én tapasztaltam. Elkövetett egy (azaz 5) hibát. Talán még nem volt biztos benned. De már az! beszéljétek meg! Próbálj meg ne csak magadra gondolni, ha ő hülye volt, attól még te lehetsz pozitív!

Nem tudom, hány évesek a gyerekek, de értük!

Am meg... Eddig jó volt a lánnyal? Szeretted? egy múltbeli baki ne tántorítson el!

17L

2011. dec. 15. 20:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!