Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Az a helyzet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Az a helyzet a párom megcsalt öt éve és csak most tudtam meg?

Figyelt kérdés

Van két szép gyerekünk. A DNS tesztet meg nem mertem megcsinálni, de ő állítja akkor már rég nem volt senki mással amikor megfogantak.

Egy szerencsétlen napon megtudtam hogy HPV miatt kezelte magát. Egy véletlenül elolvasott hülye orvosi papírról kellett meg tudnom hogy megcsalt. Ugyan is egymás szüzességét vettük el, és hát ... . Tudom hogy nem csak és kizárólag így terjed, de az ezzel kapcsolatos kérdésemre, amit vagy harmad nap tudtam csak feltenni, egyből bevallotta ... . Az mondta hogy kíváncsi volt és tudni akarta tényleg én vagyok ez az igazi meg, hogy nem akart az első pasinak szülni, aztán ahogy én átfogalmaztam: még is vagy fél tucat pasi után, annak a jó marhának szült aki végig mellette volt és az első is volt egyben. Ő valahogy egész máshogy fogalmazott , de csak ez cseng a fülemben mégis.

Mi a f@szt csináljak?

2011. dec. 15. 19:23
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
76%

Egy múltbeli baki????

5 múltbeli aljasság...

És nem azért vallotta be, mert könnyíteni akart a lelkiismeretén...

Hanem mert kénytelen volt.

Az ő ügye, ha megbocsát, de ne védjük már ezt a kicsapongó nőszemélyt :S

agyam megáll...

2011. dec. 15. 20:39
 22/36 anonim ***** válasza:
52%
Nem volt kénytelen, le is tagadhatta volna.
2011. dec. 15. 20:43
 23/36 anonim ***** válasza:
Az a kérdés, azért fáj-e a dolog, mert annyira szereted, vagy csak a hiúságodat sérti.
2011. dec. 15. 20:45
 24/36 anonim ***** válasza:
38%
Elmondanátok, miért véditek úgy a nőt? Szerintetek ez így a normális? Veletek történne, fogadok nem így beszélnétek...
2011. dec. 15. 20:49
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
nem a nőt, a gyereket. Fogalmatok sincs, milyen 1 szülővel felnőni!
2011. dec. 15. 21:14
 26/36 anonim ***** válasza:
38%
a helyedben kidobnám a hóra... ezek után nem leszel boldog vele az hótziher...
2011. dec. 15. 22:34
 27/36 A kérdező kommentje:

Tudod nem tudom, hogy miért történhetett meg az a véletlen, hogy az ő orvosi papírja véletlenül a kezembe (pont) került. Most nem tudom, hogy az a végtelen bizalom, és tévképzetem ként a végtelen őszinteségbe fért bele, hogy egy kallódó papírját éppen most elolvastam, és nem csak a ő nevét pontosabban kizárólag az ő személyi adatait látva tovább/vissza/oda adtam volna neki olvasatlanul. És hogy hogy reagáltam, kérdőre vonás. Hozzátartozik, hogy a gyerekek papírjait közösen kezeljük itthon, miközben én eredetileg rám hárításkén élve meg de kizárólag én intéztem eddig minden családi anyagi és közös hivatali ügyet, érts az ő autójának összes papírja is az én nevemre szól, és az óvodai hivatalos ügyek is az én vállamat nyomták a teljes vállalkozásunk ügyei, mellet a gyerek óvodába íratásáig bezárólag. Miközben az én elveimmel ellenkezőleg kerültek óvodába, úgy hogy ő végig "csak" a családi háztartást vezette. Nekem van egy olyan érzésem most, hogy az ő ->egyik<- elhelyezett aknájára futottam rá, több másik elől kitérés után. Azt érzem lázad, mintha én építettem volna fől szándékosan egy családi diktatúrát, ahol ő most mint valami áldozat és cseléd lenne. Mindezt bejárónő és más külső segítségek mellet.

Azt érzem mintha ő egy szerepet játszott volna (felém is) egy drámában, amiben nekem most lejárt a szerepem. Én úgy érzem mintha ő most mellettem újra kiélni akarná magát, miközben én azt hittem, mi együtt élünk és ő szorosan mellettem és velem ÉL, és együtt lélegzünk a teljes kapcsolatunk alatt egymásnak rendeltetve, egymás tökéletes kiegészítőjeként. Azaz egy egész két egymáshoz csatolt két feleként. AZ biztos én teljes tévhitben és illúzióban éltem. Ő szerint én az akaratomat ráerőltetve, szerintem ő engem át verve az én elvárásaim csak mímelve.

2011. dec. 16. 00:11
 28/36 A kérdező kommentje:
27 Időpont ma 00:11 =># 20 Időpont tegnap 20:27
2011. dec. 16. 00:14
 29/36 anonim ***** válasza:
34%

Figyelj testvér!

Elhiszem hogy romokban az életed. Viszont nem tudsz mit csinálni. Abban a nőben többet nem hiszem hogy tudnál bízni...most nem tudom honnan tudja mindenki hogy kitartott eddig melletted akkor már te vagy a legjobb...

Gondold végig! Keresgélt...azért az nem véletlen ha 5 csávó nyomta tele az asszonyt mindenféle nedvvel...(direkt írom így....csak gondolj bele: lenne még kedved együtt lenni egy ilyen nővel? Csak a tudatra gondolj!)

Tegyük fel te tisztességesen lehúztál mellette x időt. Mit kaptál érte...akkora pofont az élettől hogy azóta is csak forog a világ.

A gyerekek...én a helyedben mindenképpen megcsináltatnám a tesztet! Jogod van tudni az igazságot. És a gyerekeknek is joguk van tudni majd ha felnőnek. Elhiszem szar lesz nekik is, de az még szarabb ha később tudnák meg hogy az eddig álomvilágnak hitt valami amiben addig éltek egy nagy hum-bukk volt. Meg nekik is feltűnne ha az egyik kék szemű tegyük fel és szőke, a másik barna szem barna haj....nincs egy közös vonásotok...stb.

Most arra a nőre ránézel úgyis csak a disznóságai jutnának eszedbe...ember 5-ször megcsalt téged! Gondolkozz már! Végighazudott több évet!

Ne csináld azt hogy megpróbálod lenyelni mert lehet egész életedben boldogtalan leszel. Én a helyedben új életet kezdenék!

Sok sikert!

A gyerekeknek meg nem lesz szar, mert ha külön vagy a nődtől attól ugyanúgy láthatnak téged minden nap és ugyanúgy számíthatnak rád...meg úgyse fognak apa nélkül felnőni az asszony majd megoldja hidd el.

2011. dec. 16. 00:37
 30/36 anonim ***** válasza:
49%

Még annyit fűznék hozzá, hogy a te bűnöd annyi, hogy az asszonyt el kellett volna zavarni dolgozni! Mi az hogy nem dolgozik? Most ha veled tartatta el magát akkor ő egy qva a köbön mert gyakorlatilag pénzért volt veled.

A másik öt F. asz nem tudott neki lakást és teljes ellátást biztosítani szegénynek akkor dolgoznia kellett volna.

Mérlegelj ember!

2011. dec. 16. 00:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!