Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valaki ilyen tapintatlan, görény?
Figyelt kérdés
barátom miatt szakítottunk mert utóbbi időben sz@rt a fejemre, eközben otthon is gondjaim voltak, még vannak is, tehát a legnagyobb sz@rba hagyott ott végül is. eltelt azóta lassan egy hónap, próbálom újra rakni magam nehezen, erre tegnap ír, hogy reméli már nem vagyok haragba senkivel, és azért mert nála így alakultak a dolgok reméli én jól vagyok. ennyi. miért nem hagy békén ha egyértelműleg nem újrakezdésről van szó? miért bánt még azzal is hogy felbukkan de ilyen érdektelenül? arra gondoltam hogy azért írta ezt hogy pontot tegyen az ügyre, nehogy reménykedjek még, szerintetek?2011. dec. 15. 13:27
1/6 anonim válasza:
Hasonló a helyzetem. Exemmel elkezdtünk találkozgatni, de egy szót nem szól az újrakezdésről. Folyamatosan flörtöl. Közben tudom, hogy nincs senkije. Annyi a különbség, hogy mi már 10 hónapja szakítottunk.
Igazából én sem tudom, hogy ilyenkor mit gondoljak. Azt vallom, hogy senkivel sem kell haragban lenni, de a kezdő lépést neki kéne megtennie. Sodródj az árral, és majd csak kialakulnak a dolgok. Tudom, nehéz, de más úgy sem tudsz igazán tenni.
24/n
2/6 anonim válasza:
Én a helyetekben elfelejteném őket. 23/f
3/6 anonim válasza:
Nem értem mi a baj. Szakítottatok és után írt neked egy levelet, hogy reméli vagy haragba senkivel és hogy jól vagy. Mi a baj?
5/6 anonim válasza:
Kérdező, sztem veled van a baj. Miért kell zokon venni, hogy megkérdezi, jól vagy-e? Ha meg nem érdeklődne utánad, azért lenne görény, ugye?
Túl sértődős vagy, az a baj, ráadásul az írásodból is kiderül milyen a beszédstílusod.
6/6 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy szakítás után ezt az ember jelnek veszi és nem kell hülyíteni a maásikatz
2011. dec. 15. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!