Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Hány éves korotokban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hány éves korotokban szeretnétek férjhez menni? Vagy mikor mentetek férjhez?

Figyelt kérdés
2011. dec. 14. 18:02
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:
Nem gondoljátok úgy, hogy amiért összeházasodtok még nem biztos, hogy tartós is lesz. Manapság már elég eltrejedt, ahogy észrevettem és szerintem is szimpatikus megoldás, hogy nincs eszküvő, nagy ceremónia és felhajtás, hanem egyszerűen csak egymásnak fogad a két ember hűséget és mondjuk megpecsételik ezt az egészet egy ilyen hűséggyűrűvel, mint a karika gyűrű. Aztán, ha mégse megy a dolog, akkor nem kell a nagy veszekedés, osztozkodás, egyszerűen csak tovább állnak. Attól még nem lesz senki hűségesebb, hogy sok ember előtt azt mondja. Sőt ahogy a legtöbb esküvőt elnézem, az eskü szövegnél a párok még csak egymásra sem néznek, hanem a papnak, anyakönyv vezetőnek mondják, hogy "igen".
2011. dec. 15. 13:41
 32/52 A kérdező kommentje:

ma 13:31 "22 éves nő az anyaságra, pedig ez nem igaz. Maximum lehetősége nincs, de lelkileg már bőven érett rá."

Hidd el a társadalom nagyon sokat hülyült az utóbbi jópár évtizedben. Manapság minden el van csúszva. Egy 22 éves közel nincs a felnőtt szintjén, inkább ott kalandozik valahol, ahol anno a 16 éves korosztály, de szexuális és egyébb tapasztalatai, valamint a megélt dolgok szintjén már jócskán 30 körül járnak. Remélem érthető mire akarok célozni. Az emberek ma már nem abban az életperiódusban élik meg az életüket, mint aminben kellene.

2011. dec. 15. 13:46
 33/52 anonim ***** válasza:

Ha nem is 20 éve, de a II. világháború óta sokat változott a társadalom. A részletekbe most itt nem mennék bele.

A technikai fejlődés miatt pedig nem vagyunk rászorulva egymásra.

Tehát a nőnek is van keresete, a mosőgép pedig kimos helyette. Ha éhes vagyok, rendelek egy pizzát vagy keresek a neten egy szimpatikus receptet.

Az első válása/komoly szakítása után pedig mindenki átgondolja, hogy mit is vár el egy kapcsolattól. Ez jellemzően 30 felett következik be.

2011. dec. 15. 13:46
 34/52 anonim ***** válasza:

Hát, én ezzel továbbra sem értek egyet.

Mindig anyukámból indulok ki és a barátaimból (akik most anyák, és huszonévesek).

Amikor én születtem,akkor még mindenki 20 körül volt terhes.

Látom én , hogy mennyire ki van csavarodva a világ, de szerintem ez k*rva nagy baj :(

Alapból aki 30 felett szüli az elsőt, az nem fog sokat szülni, másrészt egészségileg sem a legalkalmasabb időpont, harmadrészt ez az elöregedő társadalom egyik oka. Ami senkinek sem jó hosszútávon.

Egyedül az a problémám ezzel a meglátással, hogy ha valakinek mindene adott fiatalon az sem szül, mert az idősebbek megszólják és ez így is van, nem egyszer voltam fültanúja ilyesminek. Pedig ennek kellene lenni a normálisnak.

Szóval az sem szül, aki megtehetné.

2011. dec. 15. 13:51
 35/52 anonim ***** válasza:

"nincs eszküvő, nagy ceremónia és felhajtás, hanem egyszerűen csak egymásnak fogad a két ember hűséget és mondjuk megpecsételik ezt az egészet egy ilyen hűséggyűrűvel, mint a karika gyűrű. Aztán, ha mégse megy a dolog, akkor nem kell a nagy veszekedés, osztozkodás, egyszerűen csak tovább állnak"

szerintem pont ez a felfogás kerülendő! az a baj, hogy a modern kor, a túlzott lelki szabadság, a hatalmas liberalizmus miatt az emberek csak magukkal foglalkoznak, csak az a lényeg hogy habzsolják az életet... ezért van az, hogy lassan senki sem akar felelős lenni a maga dolgaiért, a felelősségtől pedig ódzkodik. az a hozzáállás, hogy ha nem megy majd csendben elválunk eléggé bizarr! ennyi erővel tényleg nincs is rá szükség, hogy csak megpróbáljuk... nekem nem tetszik hogy erre haladunk, következmény nélküli ország leszünk lassan...

2011. dec. 15. 14:12
 36/52 A kérdező kommentje:

"ezért van az, hogy lassan senki sem akar felelős lenni a maga dolgaiért, a felelősségtől pedig ódzkodik."

Nem erről beszéltem. Attól, hogy házasságot kötsz valaivel, még lehet ugyanannyira leszarod a másik iránti felelősséget. A házasság semmire sem garancia. Attól még nem fogsz megváltozni. Arról van szó, hogy egy papír nem biztosíték semmire sem. MInt ahogy meg is történik az emberek ugyanúgy csalják egymást, hazudnak egymásnak, stb házasságon belül is. Szóval ilyen értelemben a házasságnak semmi értelme. Inkább meg kellene tanulni felelősséget vállalni a másik iránt, kitartani a másik mellett és ehhez nem kell esküvő csupán az egymás iránti tisztelet és megbecsülés. Ha pedig mindez nem működik, akkor nincs értelme sem házasságon belül, sem azon kivül a dolognak.

2011. dec. 15. 14:45
 37/52 anonim ***** válasza:
Sztem nagy általánosítás,hogy egy 22 éves egy 16 éves szintjén van,magam is 22 éves vagyok,háztartást vezetek 3 éve,tanulok,dolgozok,férjnél vagyok és van egy kisfiam is,nem érzem úgy hogy gyerekes lennék és felelőtlen.
2011. dec. 15. 14:54
 38/52 A kérdező kommentje:
Jaj, most mindenki jöjjön és kérje ki magának külön, hogy ő bezzeg nem. Kivételek mindig vannak. Nem is rád értettem. Sőt, ha már ennyire elhatároztad, hogy neked család kell ilyen fiatalon és nem az éljük i magunkat szüveggel takarózva csinálsz magadból ribit, az csak dicséretes és igenis érettségre vall.
2011. dec. 15. 14:59
 39/52 anonim ***** válasza:
Úgy gondolom a kiélés nem azt jelenti,hogy lefekszem minél több emberrel,hanem abban,hogy csinálom amit szeretek,színjátszás,utazás,ének,ezek egy részét család mellett is lehet,később ha nagyobb a gyerek/gyerekek,illetve ugye család előtt is "kiélhetem" magam,bár én nem használom ezt a szót.
2011. dec. 15. 15:14
 40/52 A kérdező kommentje:

"Úgy gondolom a kiélés nem azt jelenti,hogy lefekszem minél több emberrel"

Amiért neked nem azt jelenti, attól még a többségnek azt jelenti.

2011. dec. 15. 16:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!