Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hány éves korotokban szeretnétek férjhez menni? Vagy mikor mentetek férjhez?
3. vagyok:
Egyrészt mert én nem akarom magamat szarkalábasan hófehérben látni, másrészről azért ez azért alakult ki, mert a fehér a tisztaság, a szüzesség színe. Az oké, hogy nem szűzen megy férjhez az ember lánya, de legalább fiatal legyen.
Ez nem azt jelenti,hogy hozzámegyek az elsőhöz, aki el akar venni, hanem azt, hogy ha később találok rá az igazira, akkor nem fogok ceremóniát tartani.
26 évesen mentem férjhez. Most 27 éves vagyok, a férjem pedig 29 éves.
És 3 éve vagyunk együtt.
"18:12 Gyere:) elvegyelek?:D"
Persze! :D
# 21!
Lehet, hogy 40 évesen más másként fogsz erről gondolkodni. Majd az esküvői meghívóra ráírod, hogy sponsored by L'Oréal. :-)
Hogy még morbidabb legyek: A fehér a halál és a gyász színe is.
Közelítem a 40-et, de 25-nek érzem magam. (Kb. annyinak is néznek :-)) Tehát a fiatalság rendben van.
Szülni jobb minél fiatalabb korban, de házasodni szerintem 30 felett ideális.
# 28!
Én arra gondoltam, hogy biológialiag jobb fiatalon szülni, de 30 év felett lesz érett a legtöbb ember a párkapcsolatra.
Jah, hát való igaz, biológiailag ezerszer jobb fiatalon.
Azzal nem értek egyet,hogy később lesz rá érett az ember. 20 évvel ezelőtt elég érett volt erre a társadalom?
Nem hiszem, hogy ennyi idő alatt ilyen sokat hülyültünk. Az oké, hogy nincs munka meg ilyenek,de olyan szépen el van hintve,hogy éretlen egy 22 éves nő az anyaságra, pedig ez nem igaz. Maximum lehetősége nincs, de lelkileg már bőven érett rá. Persze vannak kivételek, az átlagra vonatkoztattam a válaszomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!