Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Hány éves korotokban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hány éves korotokban szeretnétek férjhez menni? Vagy mikor mentetek férjhez?

Figyelt kérdés
2011. dec. 14. 18:02
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:

3. vagyok:

Egyrészt mert én nem akarom magamat szarkalábasan hófehérben látni, másrészről azért ez azért alakult ki, mert a fehér a tisztaság, a szüzesség színe. Az oké, hogy nem szűzen megy férjhez az ember lánya, de legalább fiatal legyen.

Ez nem azt jelenti,hogy hozzámegyek az elsőhöz, aki el akar venni, hanem azt, hogy ha később találok rá az igazira, akkor nem fogok ceremóniát tartani.

2011. dec. 14. 19:25
 22/52 anonim ***** válasza:
végre vannak páran akik nem találják elavultnak a házasság intézményét! hajrá lányok!
2011. dec. 14. 19:28
 23/52 anonim ***** válasza:

26 évesen mentem férjhez. Most 27 éves vagyok, a férjem pedig 29 éves.

És 3 éve vagyunk együtt.

2011. dec. 14. 19:35
 24/52 anonim ***** válasza:
Az én párom felesleges pénzkidobásnak tartja a házasságot. Ebben nagyrészt egyet is értek vele, ugyanis ezzel nem biztosítjuk azt, hogy örökké együtt leszünk, egy papír nem fog két embert összekötni örökre. Az ügyvédek, a vendéglátósok és az egyház bezsebel egy kisebb vagyont. Szóval, ha vele maradok márpedig 4 éve boldogok vagyunk, akkor nem lesz soha esküvőm. Csak a fehér ruha miatt bánom. :(
2011. dec. 14. 22:01
 25/52 anonim ***** válasza:
Utolsó, a két tanús esküvő ingyenes. Nem kerül semmibe. Ha téged ez boldoggá tenne és a párodnak sem gond, mivel nem kell érte pénzt kiadnod, akkor ez ne legyen akadály :)
2011. dec. 14. 22:05
 26/52 anonim ***** válasza:

"18:12 Gyere:) elvegyelek?:D"

Persze! :D

2011. dec. 15. 10:35
 27/52 anonim ***** válasza:

# 21!

Lehet, hogy 40 évesen más másként fogsz erről gondolkodni. Majd az esküvői meghívóra ráírod, hogy sponsored by L'Oréal. :-)

Hogy még morbidabb legyek: A fehér a halál és a gyász színe is.

Közelítem a 40-et, de 25-nek érzem magam. (Kb. annyinak is néznek :-)) Tehát a fiatalság rendben van.

Szülni jobb minél fiatalabb korban, de házasodni szerintem 30 felett ideális.

2011. dec. 15. 10:59
 28/52 anonim ***** válasza:
Hát én erről másképp vélekedem, szerintem a házasság megelőzi a gyerekvállalást :)
2011. dec. 15. 12:44
 29/52 anonim ***** válasza:

# 28!

Én arra gondoltam, hogy biológialiag jobb fiatalon szülni, de 30 év felett lesz érett a legtöbb ember a párkapcsolatra.

2011. dec. 15. 13:29
 30/52 anonim ***** válasza:

Jah, hát való igaz, biológiailag ezerszer jobb fiatalon.

Azzal nem értek egyet,hogy később lesz rá érett az ember. 20 évvel ezelőtt elég érett volt erre a társadalom?

Nem hiszem, hogy ennyi idő alatt ilyen sokat hülyültünk. Az oké, hogy nincs munka meg ilyenek,de olyan szépen el van hintve,hogy éretlen egy 22 éves nő az anyaságra, pedig ez nem igaz. Maximum lehetősége nincs, de lelkileg már bőven érett rá. Persze vannak kivételek, az átlagra vonatkoztattam a válaszomat.

2011. dec. 15. 13:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!