Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden korosztály! Meddig mentek/mentetek? (bőv. Lent)
Nem volt még párom, de már szeretnék párkapcsolatot, na de persze nem a "jó legyen valakim" kategóriába tartozom nem volt, mert aki lehetett volna elutasítottam, aki nekem kéne neki meg én nem kellek. DE én 18-19 éves korom előtt nem is gondoltam párkapcsolatra, abszolút nem akartam akkor még pasit.
21/L
Itt most első randira/találkozásra/hónapokra gondolsz vagy arra hogy ennyi idősen lefeküdtünk e valakivel??
Mert nem mindegy...
az első barátom 15 évesen volt, akkor még csak csók volt, de 16 évesen már a petting is megvolt.
17/L
Akkor sem kellettem senkinek, most sem kellek és nem is fogok! Így már magátótl értetődő, hogy szűz vagyok!
21F
15 évesen ismertem meg a páromat, első kapcsolat, fél évesen fogtunk pettingbe, és 18-ig nem is mentünk tovább. És most vagyok 20.
Mondjuk én is, ő is azt tapasztaltuk szülők által, hogy jobb minél tovább várni (én például nem várt gyerek vagyok).
20:11-esnek:
Nyugodj meg, még fiatal vagy, alig egy évvel idősebb nálam, egyszer úgyis rádkacsint a szerelem, ha türelmes vagy :)
Én mindenestre drukkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!