Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa, ha egy pasi ilyet kèr?
Baràtomtòl megkèrdeztem a mùltkor, hogy szeretnè-e hogy fogyjak egy kicsit, mivel elege van abbòl is, hogy àllandòan dagadtozom magam (mindenki szerint normàlis a sùlyom, de èn mègse vagyok megelègedve magammal, tùlsàgosan is homokòra alkatom van)
Ő azt vàlaszolta, hogy a VÀLTOZATOSSÀG kedvèèrt fogyjak egy kicsit. Ti èrtitek ezt? Èn nem szeretnèm pl. hogy ő kigyùrja magàt, mert nekem ìgy tetszik, ahogy van.
Lehet, hogy màr nem tetszem neki elèggè? (ő àllìtja, hogy nem ìgy van)
Csatlakozom, a homokóra alkat a legjobb! Nekem is olyanom van, és bár vannak rajtam plusz kilók, így is elég csinos vagyok.:)
Kérdező, fogadd el magad, és ne rinyálj állandóan a pasidnak!
"Baràtomtòl megkèrdeztem a mùltkor, hogy szeretnè-e hogy fogyjak egy kicsit, mivel elege van abbòl is, hogy àllandòan dagadtozom magam"
"Ő azt vàlaszolta, hogy a VÀLTOZATOSSÀG kedvèèrt fogyjak egy kicsit."
Feltettél egy normális kérdést és megsértődtél a válaszon. Gratulálunk. Ön 100% NŐ.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!