Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Társkeresőről megismertem két héttel ezelött egy lányt.Neten nem is nagyon beszéltünk,csak a másnapi randit.Nagyon jól elvoltunk aznap meg az egész héten is.Egyik sms-ében egy buli után írta,hogy többet szeretne,mint barátság,hát én is így gondoltam,így összejöttünk.A második hét eleje is még jó volt,csütörtökön keztem el érezni,hogy valami nem stimmel.Pénteken már azt monta nem ér rá,majd szombaton jött az sms,hogy se szombat se vasárnap nem jó neki.Pár óra múlva meg már olyan smsmt kaptam,hogy többet nem találkozunk,nagyon sajnálja.Amennyire ki tudtam deríteni 4-5 hónapja barátja van,eléggé átvert.Msnről letörölt,ezzel is fájdalmat okozva.Én még egyszer szeretnék vele élőben találkozni,legalább mondja a szemembe,hogy mi a helyzet.Ez jó ötlet?Ti mit tennétek a helyemben?Nem összejönni akarok vele ezek után,csak megbeszélni a helyzetet.Volt aki bosszút javasolt,de az meg nem az én stílusom.Előre is köszi a válaszokat.

21/F

2009. máj. 17. 14:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Pontosan ugyanígy jártam én is, azzal a kivétellel, hogy mi jártunk és mellettem volt még 1 barátja. Én megírtam neki a véleményemet róla, hogy ez nem volt szép dolog... Az a durva, hogy ő meg volt győződve arról, hogy teljesen normális dolog amit csinált. Ne akarj vele találkozni, mert csak annál rosszabb lesz. Egyet tudsz tenni, próbáld meg elfelejteni, találsz majd jobbat.
2009. máj. 17. 14:51
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne akarj vele találkozni.Zaklatásnak fogja venni,el se fog menni,ha igen,csak veszekedés lesz belőle.Bosszú??Minek.A saját lelkedet mérgezed meg.

Keress mást.

2009. máj. 17. 15:02
 3/12 A kérdező kommentje:
Én is a barátnőmnek tekinthettem 1 hétig kb.De nem is úgy találkoznék vele,hogy előre megbeszélt helyen,hanem pl. megvárni valahol.De talán tényleg nem jó ötlet.Köszi az eddigi válaszokat!
2009. máj. 17. 15:04
 4/12 anonim ***** válasza:

Hagyd a csudába inkább örülj hogy kiderült.Viszont én annyit tennék,hogy elmondanám a barátjának,azért a kis k*rva is bünhödjön valamit.Nekem nemerőségem a bosszú,de ennyit minimum csinálnék utána meg nagy ívbe elkerülném a csajt és elfelejteném!

Sok sikert,majd írd meg,hogy döntöttél és sajnálom!

19/Lány

2009. máj. 17. 15:35
 5/12 A kérdező kommentje:
Elmondanám a barátjának,de nem biztos,hogy pont nekem fog hinni.Meg egy kicsit nagydarab,ha mellém üt is ott maradnék.De nem rossz ötlet,köszi a választ!
2009. máj. 17. 15:53
 6/12 A kérdező kommentje:
Itt bonyolultabb a helyzet,mint gondoltam.:S De legalább kiderült...
2009. máj. 18. 10:26
 7/12 anonim ***** válasza:
Elmondod???Hogy mi és hogy derült ki??
2009. máj. 18. 16:52
 8/12 anonim ***** válasza:

A kis k*rvás vagyok :)

Nem bizti hogy hinni fog neked?

Biztos van valami sms vagy a társkereső oldalon valami bizonyíték ha csak nem semmisítetted meg :S

Nagy darab :S neked nincs véletlen nagy barátod neked is akivel odaállíthatnál?

Vagy találkozz a barátjával mondjuk egy kávézóba és mond el hogy hogy átvert a kiscsaj mint kettőtöket és hogy ő tudott-e erről?Mert téged meglepett és váratlanul ért és ha tudtad volna hogy van barátja és ilyen a csaj akkornem jöttél volna vele össze ( de ezt ne dadogva mond el hanme férfiasan kiegyensúlyozottan) ha normális a pasas akkor megérti és nem téged fog hibáztatni hanem a r*bancot (amugy bocsi a sok csúnya szóra de annyi idegesÍT hogy vannak ilyen emberek és nem tudok mást mondani rá(juk))

2009. máj. 18. 18:38
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem kicsinyes és gyerekes ez a bosszúhadjárat???

Én bizonyítom,Te bizonyítod,Ő bizonyít.Mit???

A pletykákat??

2009. máj. 18. 19:40
 10/12 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam,hogy még valaki figyeli ezt a témát,azért nem írtam le mi derült ki. :D

Na de a lényeg,hogy a csaj nem tudja elhagyni a barátját,mert azzal fenyegetőzik,hogy öngyilkos lesz.1 hetet kért és elvileg megpróbálja rendezni.Így a bosszúnak még kevesebb értelme lenne,hisz a csávó így se úgy se akarja elhagyni...Ezt azt hiszem el lehet hinni,de ha 1 hét alatt nem jelentkezik,akkor hagyom az egészet.Köszi a válaszokat azért.:)

2009. máj. 19. 15:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!