Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a (majdnem) tökéletes lányoknak lehet párkapcsolata?
18 éves lány vagyok, soha nem voltam együtt fiúval. Lettek volna jelentkezők, de félelemből mindegyiküket elutasítottam rövidebb-hosszabb idő után. Rettegek a fiúktól, mert egyáltalán nem tökéletes a külsőm, bár ezt próbálom leplezni.
- 163 cm vagyok és 51-52 kiló (kövérnek érzem magam, 45-48 lenne az ideális)
- a szemeim karikásak, de elég extrém mértékben
- néha egy-két pattanás is kijön
- két aknés hegem is van, sminkkel nem látszik, de aki szép, az smink nélkül is szép, ugyebár :S
- a belső combomról jobb nem beszélni, ráadásul edzéssel is csak az izom vastagszik
- melleim 70/B-sek. no comment
- és még fogszabályozóm is van
Ezek ismeretében gondolom megértitek, hogy csak megijedni és megdöbbeni tudok, ha egy fiú csinosnak talál. A legnagyobb félelmem a push-up melltartó, arányosat hordok és így sem tűnnek hatalmasnak, de azért tudom, hogy csalás, bűntudatom van miatta, viszont ha nem venném fel, semmilyen póló nem állna jól rajtam.
Tehát mit csináljak? Egyre többször érzem, hogy genetikai hulladék vagyok, és ezzel a testtel csak büntetést és fájdalmat érdemlek, szerelmet semmi esetre sem. Tényleg csak azoknak a lányoknak lehet párkapcsolata, akiknek szinte tökéletes a testük (mármint hogy csak néhány hibájuk van)?
nekem is ilyen fokú önbizalomhiányom volt régen, de évek alatt sikerült leküzdeni, és attól kezdve, amióta nem látom magamat "genetikai hulladéknak", vesznek észre jobban a pasik és azóta is van boldog párkapcsolatom. Egy képet küldenél nekem is?
18/L
jaaaj te lány... ne szabad ennyire önbizalom hiányosnak lenni, ha magadat nem látod szépnek, vagy legalább ha nem tudod elfogadni, úgy ahogy vagy, akkor másoktól sem várható ez, a másik egy pasi azt mondja, hogy szép vagy, akkor azt vedd komolyan mert ilyet, szemtől szembe, nem viccből szoktunk mondani, a másik amikor ilyen van, mindig megkérdem, láttad már magad pasi szemmel?. nah ugye,én is szívesen meglesnélek ha küldesz egy fotót ;)
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!