Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belsőleg tökéletes, külsőleg nem tetszik. Mit lehet tenni ilyenkor?
2.: LOL! :D
Kérdező: miért, igénytelen, vagy mi? Ha az, akkor azt mondd meg neki, azon tud változtatni. Még az is lehet, hogy örülne neki, ha valaki felvilágosítaná...
Ki nem szarja le, ha a barátnőidnek esetleg nem tetszik?
Ahogy már mondtam párszor: egy FÉRFINAK elég, ha csak egy fokkal szebb az ördögnél ;)
Nem igénytelen egyáltalán, sőt...meg testalkatilag is tökéletes...csak az arca nem tetszik...
Aki meg írja h szánalmas vagyok, lehet. De szeretnék ezen változtatni, mert nekem is nagyon rossz, mert szeretem őt, csak sajnos elfogadni nagyon nehezen tudom...
Én azt mondom ne keveredj vele párkapcsolatba.Egy ideig az érzelmeid által megszépül a külseje és jobban elfogadod,de teljesen kiegyensúlyozottan sose fogsz vele tudni utcán menni.Vagy csak egy ideig.Mikor valami történik a kapcsolatban,akkor elveszted a vonzalmat teljesen és rájössz,hogy valójában miért nem akartál vele összejönni....
(tapasztalat!!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!