Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belsőleg tökéletes, külsőleg nem tetszik. Mit lehet tenni ilyenkor?
Szereted, de elfogadni nem tudod... ,,Bíró úr, én nem lőttem le az áldozatot, csak lefejelte a golyót, amit én kilőttem"
(első)
Szerintem sem szereted eléggé, csak szimpatikus. Nekem a barátom kifejezetten nem tetszett, mielőtt megismerkedtünk volna. Mindig is a szőke, kék szemű fiúk tetszettek, akik magasak, és erősek. Ehhez képest a barátom pár centivel magasabb nálam, fekete hajú, fekete szemű, izmos, de van egy kis pocakja. A szakálla sem tetszett, ahogy hordta. Szóval nem volt az esetem, bár előtte csak látásból ismertem.
Aztán megismerkedtem Vele és kb azonnal belezúgtam, pár hétig randiztunk, mikor rádöbbentem, hogy őrülten szerelmes vagyok. Onnantól kezdve úgy látom, hogy Ő a világ legszexibb, leghelyesebb, legszívdöglesztőbb pasija, sőt, Őt látom az egyetlen igazi Férfinak a világon. Imádom a fekete haját és a szemét, imádom a szakállát, a pocakját, és imádom, hogy egyforma magasak vagyunk, mert így nem kell kitörni a nyakamat, ha csókolózunk. Persze sok egyéb dolog is van, de a lényeg, hogy az érzés 4 éve nem múlik, azóta, hogy beleszerettem, kívül-belül Ő a tökéletes számomra.
Csak azért írtam le ezeket, hogy példát láss rá, hogy lesz valaki tökéletes pasi egy lány szemében a szerelem által... Szóval ha esetleg beleszeretsz a srácba, akkor talán megtetszik majd, ha viszont nem látsz erre esélyt, akkor jobb, ha nem húzod az idejét.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!