Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet h valakit azért utasítanak vissza mert hamarfelfedi érzéseit a másik (lányra gondolok) előtt és ilyenkor ugy van vele a lány h azért utasitja vissza mert nem bokolt neki eleget?
Figyelt kérdés
2011. dec. 3. 21:46
1/9 anonim válasza:
Én túl hamar fedtem fel! minden jól ment,de aztán "felfedtem" és azóta kb beszélünk 2 mondatot se szal szerintem várj vele ! vagy egyszerűen nem jösz be neki azt cső !
2/9 anonim válasza:
Most mentem fejjel a falnak. :) Azért utasít el, mert nem lát/érez értéket benned.
3/9 A kérdező kommentje:
már megtettem és azért jutottam erre a kkövetkeztetésre mert addig minden jol ment és ugy érzem egymásra is voltunk hangolodva
2011. dec. 3. 21:49
4/9 anonim válasza:
tényleg ne fedd fel túl hamar. nagyon el lehet b ni vele a dolgokat
5/9 A kérdező kommentje:
akk ezt el b..tam nincs visszaút :(
2011. dec. 3. 21:55
6/9 anonim válasza:
igen lehet! ha a másik nem érzi ugyanazt akkor megijed. független attól, hogy lány vagy fiú.
tapasztalatból mondom! egy ilyen "beismerés" után úgy épül le az addigi jó kapcsolatotok mint ha fertőző beteg lennél...
7/9 A kérdező kommentje:
köszi ez igazán bíztató :))
2011. dec. 3. 22:16
8/9 anonim válasza:
9/9 A kérdező kommentje:
azért itt még nem tartok(a haldoklásnál)
2011. dec. 3. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!