Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiuk, pasik. Mi az ami miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, pasik. Mi az ami miatt nem jön be nektek egy lany?

Figyelt kérdés
2011. dec. 3. 16:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ha egy akaratos, egoista liba.

Külsőleg: ha cérnavékonyra szedi a szemöldökét. Ha csúnya az arca.

2011. dec. 3. 16:55
 2/13 anonim ***** válasza:
Ha duci vagy annál rosszabb, ha anorexiás, ha fejre az átlagot se éri el, illetve ha nem nőies pl.pont a napokban láttam egy 15 éves körüli csajt a villamosmegállóban aki csak úgy fogta magát azt köpött egyet a földre...na de ide tartozik a túlzott káromkodás is stb.
2011. dec. 3. 16:58
 3/13 anonim ***** válasza:
ha kövér disznó, pattanásos vagy férfi cuccokban jár, artikulálatlanul beszél ... vagy csak nemtetszik a feje v segge
2011. dec. 3. 17:02
 4/13 anonim ***** válasza:

Én külsőben általában a szélsőségeket kerülöm: túl kövér, túl sovány.

Amúgy legyen ápolt és smink nélkül is hasonlítson magára. Ennyi.

A belsőben már több dolog is van. Ne legyen bunkó, Ne legyen idióta. Ne legyen önző.

Ami fontos nekem egy csajban, hogy legyen kedves és érdekes. (érdekes, mert valamiért más, mint a többi-és most nem a kinézetre gondolok-)

2011. dec. 3. 17:05
 5/13 A kérdező kommentje:
ÉS h ha festi a szemit de nem tulzásban ,és egy kis alapotot van rajta akkor mán nem is áltok szoba vele?
2011. dec. 3. 17:09
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a legtöbb férfi észre sem venné, ha egyszer-egyszer kifestenéd a szemed, ha amúgy általában nem szoktad. Hasonlóan igaz ennek a fordítottja is. Vagy ha észre is venné a legkevésbé az érdekelné rajtad. Emiatt tényleg nem kell aggódnod.
2011. dec. 3. 17:11
 7/13 A kérdező kommentje:
jolvan köszönöm a válaszokat,de még jöhetnek
2011. dec. 3. 17:15
 8/13 anonim ***** válasza:
Amíg nem viszi túlzásba a sminkelést, addig kit érdekel. Manapság már szinte minden csaj festi magát. Csak az a lényeg, hogy smink nélkül is nézzen ki jól.
2011. dec. 3. 17:38
 9/13 anonim ***** válasza:
Buta, együgyű...
2011. dec. 3. 17:41
 10/13 anonim ***** válasza:
Ribancosság, sminkelés...
2011. dec. 3. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!