Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a (majdnem) tökéletes lányoknak lehet párkapcsolata?
18 éves lány vagyok, soha nem voltam együtt fiúval. Lettek volna jelentkezők, de félelemből mindegyiküket elutasítottam rövidebb-hosszabb idő után. Rettegek a fiúktól, mert egyáltalán nem tökéletes a külsőm, bár ezt próbálom leplezni.
- 163 cm vagyok és 51-52 kiló (kövérnek érzem magam, 45-48 lenne az ideális)
- a szemeim karikásak, de elég extrém mértékben
- néha egy-két pattanás is kijön
- két aknés hegem is van, sminkkel nem látszik, de aki szép, az smink nélkül is szép, ugyebár :S
- a belső combomról jobb nem beszélni, ráadásul edzéssel is csak az izom vastagszik
- melleim 70/B-sek. no comment
- és még fogszabályozóm is van
Ezek ismeretében gondolom megértitek, hogy csak megijedni és megdöbbeni tudok, ha egy fiú csinosnak talál. A legnagyobb félelmem a push-up melltartó, arányosat hordok és így sem tűnnek hatalmasnak, de azért tudom, hogy csalás, bűntudatom van miatta, viszont ha nem venném fel, semmilyen póló nem állna jól rajtam.
Tehát mit csináljak? Egyre többször érzem, hogy genetikai hulladék vagyok, és ezzel a testtel csak büntetést és fájdalmat érdemlek, szerelmet semmi esetre sem. Tényleg csak azoknak a lányoknak lehet párkapcsolata, akiknek szinte tökéletes a testük (mármint hogy csak néhány hibájuk van)?
"Lettek volna jelentkezők, de félelemből mindegyiküket elutasítottam rövidebb-hosszabb idő után. "
Vagyis neked is lehetett volna, szóval nem értem a problémádat.
Egy képre viszont kiváncsi lennék ha küldesz:)
Nos, akkor az én hibáim: 168 centivel éppen 45 kiló vagyok (voltam már 39 is, de szerencsére kijöttem az anorexiából), napallergiás vagyok (tehát tele anyajeggyel, és a fehérnél is fehérebb bőrrel), a testemen összesen 20 heg található (ebből 6 az arcomon, és egy a mellemen!), fogszabályzós vagyok, genetikailag karikás a szemem, az anorexia miatt tele vagyok striával, kicsi a mellem (75/B) és még nap estig sorolhatnám. És? Van párom, aki szeret, és lenne még rajta kívül is jelentkező, mert a fiúknak a legtöbb ilyen "hiba" fel sem tűnik! Neked az önbizalmaddal van a baj, nem a testeddel :)
20/L
"Lettek volna jelentkezők, de félelemből mindegyiküket elutasítottam rövidebb-hosszabb idő után."
Akkor mi itt a kérdés?
Annyiban különbözöl egy (majdnem) "tökéletes" lánytól, hogy az önbizalmad a béka s...gge alatt van. Jelentkezők is voltak, nem? Akkor miről beszélünk? Mi, faszik, nem "jelentkezünk" olyan csajnál, aki nem jön be. Kapd össze magad kisanyám, viríts egy nagy mosolyt és mars ki, élj, élvezd az életet és a hódolóid tekintetét. :)
26/F
A súlyod teljesen jó. Nem vagy piszkafa, de telt se igazán.
- smink nélkül kb. minden ember szeme karikás
- patikra vannak nagyon jó krémek pl: La roche effaclar duo
- azokat a hegeket el lehet már távolítani ilyen aknés fénykezeléssel.
- pasi szemmel a vastagabb combok kifejezetten szexisek, főleg magas sarkúba (kérdezd meg akármelyik hím ismerősöd)
- azok a csajok akik kidobják a mellüket a kirakatba nemcsak hogy közönségesek, de k*rva nevetségesek is. Ám a legfontosabb: az a pasi amelyik a melled mérete miatt van/nincs veled annyit sem érdemel, hogy leköpd.
- fogszabim nekem is volt, és én is utáltam, úgy gondoltam, hogy elcsúnyít... de most (már levették) ahogy kívülről látom a fogszabis lányokat, már tudom hogy ez nem csúnyít semmit az emberen, van akinek jól is áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!