Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Fiú vagyok.11 éves.Most tudom,hogy azt mondod, hogy mi a retkes f@szomért ír ide ez a kis...Nem ezen van a lényeg!!!Fogd fel.Ha nem akkor ne olvasd tovább.

Tehát van egy lány osztálytársam aki már majdnem 1 éve tetszik.Mivel elég jó barátok voltunk nem akartom megkérdezni tőle, hogy ő így érez-e írántam, mivel nem akartam egy esetleges nemmel elrontani a barátságunkat.

Mostanában egyre elkeserítőbb a helyzet.Van egy olyan fiú osztálytársam aki nagy sportember(de tanulásból nulla), és hát látszólag tetszik ez a fiú az előbb említett lánynak.Ma megtudtam, hogy egy évvel ezelőtt tetszettem neki.Ez a lány elég furcsa természetű mivel, amióta iskolába járunk kb.6x volt "szerelmes".Tudom, hogy nagy az esélye, hogy ha összejövünk engem is otthagy...DE nem tudom elfelejteni.Néha annyira dühös vagyok magamra, hogy sebesre ütöm a kezem.Nem vagyok jó spotoló, csak az úszni tudok nagyon jól.Heti 5x járok edzésre.Kérlek titeket segítsetek!

2011. dec. 13. 16:02
 1/8 A kérdező kommentje:
Légyszíves ne offoljatok.Megkérlek.Köszi.
2011. dec. 13. 16:07
 2/8 anonim ***** válasza:
51%
Ebben mi az off?
2011. dec. 13. 16:08
 3/8 anonim ***** válasza:
meny oda hozzá mond azt neki szeretlek vaze :D de ilyen emelkedő lejtős hangon :D feléig emelkedjen utána meg mélyüljön :DXD
2011. dec. 13. 16:10
 4/8 anonim ***** válasza:

várj még olyan 4-5 évet vele, addig lehetsz "sportember"

úr isten, milyen lehet egy 11 éves sportember? :DDD

2011. dec. 13. 16:10
 5/8 anonim ***** válasza:
az előzőre válaszolva: láttam már olyan 10 éves kisfiút, aki 7 perc alatt futotta a 2 km-t, aztán rosszullett, de nem zavarta mert megnyerte a versenyt. van akinek már ekkora korban a sport a mindene.
2011. dec. 13. 16:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Iratkozz be kosarazni!
2011. dec. 13. 16:42
 7/8 anonim ***** válasza:
mondd meg neki, majd később te is rájössz mindenre, most, hogy a többség már rég elmúlt 11 már nem tudunk teljesen olyan tanácsokat adni ami neked 100%-ig tetszene. haverokat, vagy barátnőit nem tudod megkérni, hogy kérdezzenek már rá, hogy ki jön be neki, hogy soroljanak fel neki jó pár srácot - köztük téged is - és mondja meg kivel lehetne több. mi mindig ilyeneket csináltunk.
2011. dec. 13. 16:51
 8/8 anonim ***** válasza:
adj neki egy puszit
2011. dec. 13. 17:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!