Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Ribancnak érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Ribancnak érzem magam. De félek is elmondani mi történt.

Figyelt kérdés
Van egy barátom, akivel távol élünk egymástól. És van egy másik srác, akit az egyik legjobb barátomnak tartok, de a fiú többet akar, mint barátság. Szeret engem.Régen sokat jártunk össze, és akkor csókolóztunk, meg ilyenek, de soha nem feküdtem le vele.Legutóbbi találkozásunk alkalmával, engedtem, hogy megfogja a mellem, és a fenekemet. Most nem tudom mit tegyek. Mert szeretem a barátomat, akivel járok, és azt hiszem, szakítana velem, ha megtudná, mi történt..
2009. máj. 17. 11:13
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:
TALÁN AZUTÁN IS, HISZ OLYAT TETTEM, AMI MEGBOCSÁTHATATLAN..NAGYON SZERENCSÉS VAGYOK, HOGY ILYEN BARÁTOM VAN.KIVÁNOK MINDENKINEK ILYEN PÁRT!
2009. máj. 17. 18:36
 42/47 anonim ***** válasza:
Lehet azért bocsátott meg olyan könnyen mert vele is előfordult már ilyen:) sajna fiatalok vagytok, még tapasztalnotok kell...
2009. máj. 17. 18:41
 43/47 anonim ***** válasza:
magyarul lehet ő is csinált ilyet a hátadmögött...
2009. máj. 17. 18:42
 44/47 anonim ***** válasza:

Ha szereted elmondod neki.Ha nem mondod el akkor tényleg ribanc vagy, egy ***** nagy átverés amit csinálsz, arra nem gondoltál h. esetleg szeret, megbízik benned? Amúgy meg nem téged szeret, mert nem tudja h. mi vagy valójában(persze csak ha nem mondod el neki). Ha félsz elmondani neki akkor szakíts vele. Ez a legjobb amit tehetsz mindkettőtöknek, ha szereted akkor is.

Ha az én barátnőm megcsalt volna akkor valószínűleg nem szakítanék vele, hanem megpróbálnám folytatni a kapcsolatot. Amúgy is a barátnőmnek lenne rosszabb.

Próbáld meg elmondani neki, ha nem megy szakíts vele.

Sok sikert!

2009. máj. 22. 14:24
 45/47 A kérdező kommentje:
Már leírtam, hogy elmondtam neki mi történt töviről-hegyire.. nem kamuztam.. nem mtam semmit másképp, ahogyan történt.
2009. máj. 22. 18:58
 46/47 anonim válasza:

Nem egy kapcsolatom ért igy véget, mert megcsalt a barátnőm!

Tudtam, h bántani fogja ez őket egy jó darabig, de szakitottam mindegyikkel. Nekem is rosszul esett mikor megcsaltak!

Tanuljatok belőle,h legközelebb ne csináljatok ilyet!

Ehh ezek a lányok:D:D

2009. máj. 22. 22:33
 47/47 anonim ***** válasza:

Hogy miért érzed magad annak, az női megérzés szerintem.

Ez most be is jött

2009. máj. 23. 22:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!