Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Ribancnak érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Ribancnak érzem magam. De félek is elmondani mi történt.

Figyelt kérdés
Van egy barátom, akivel távol élünk egymástól. És van egy másik srác, akit az egyik legjobb barátomnak tartok, de a fiú többet akar, mint barátság. Szeret engem.Régen sokat jártunk össze, és akkor csókolóztunk, meg ilyenek, de soha nem feküdtem le vele.Legutóbbi találkozásunk alkalmával, engedtem, hogy megfogja a mellem, és a fenekemet. Most nem tudom mit tegyek. Mert szeretem a barátomat, akivel járok, és azt hiszem, szakítana velem, ha megtudná, mi történt..
2009. máj. 17. 11:13
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%
Legalább látszik, hogy megbántad. Elöbb mindig gondolkozz és csak azután cselekedj. Mellesleg megcsalni volt bátorságod elmondani meg nincs? Ez elég gyenge jellemre vall :P !
2009. máj. 17. 12:01
 22/47 anonim ***** válasza:
68%

szia nem vagy biranc ne gondol ilyesmire!akik az utcán árulják a testünket azok a ribancok nem te!!

nekem is volt egy nagyon jó haverom nagyon szerettem,(barátilag)és a mostani páromnak az egyik legjobb haverja volt és most is beszélnek

elmontam neki mindig mindent megbeszéltünk mindent

mikor egyik este szolt hogy fejezzük be a barátságunkat mert többet fog érezni irántam mint egy barátság!onnantól kezdve ez kb 3-4 éve volt taláb beszéltem vele 4-5 ennyi az egész!

2009. máj. 17. 12:03
 23/47 anonim ***** válasza:
77%

utolsó vagyok!

hát ahogy mondani szokták fiatalság bolondság!

Ezt te kell eldöntsd hogy mikor akarod elmondani,de én a te helyedben nem tudnám magamba tartani ezt a titkot!

csak egy kérdés,bocsi az offolásért!

Miért tetted?

2009. máj. 17. 12:03
 24/47 anonim ***** válasza:
76%

Az ilyen helyzetbe tényleg nehéz eldönteni mi a legjobb.

én is a 11.33 as válaszadó tanácsával értek 1et leginkább, bár ha tényleg nagyon megbántad és elmondod neki talán megbocsájt, de valamilyen sziontem megbotlott benned a bizalma...nehéz lesz ujra visszaszerezni.sokat kell majd érte pedáloznod és bizonyitanod

sok sikert

2009. máj. 17. 12:11
 25/47 anonim ***** válasza:
100%
Akik olyan véleményen vannak, mint a 11:33-as, na azok a ribancok.
2009. máj. 17. 12:33
 26/47 anonim ***** válasza:
28%
Ne emészd magad! Távkapcsolat, fiatalok vagytok, ő pasiból van. Ergo, 90% ig biztos lehetsz benne, hogy ő is megtett már hason dolgokat. De, bízhatsz is a 10%-odban, báraz eléggé kevés. Ha érintésre, közelségre van szükséged, tedd meg. Jobban jársz egy közelben lévő kapcsolattal, mint egy távkapcsolattal. Felesleges ribancnak érezned magad....
2009. máj. 17. 12:34
 27/47 A kérdező kommentje:
azért tettem, mert ostoba vagyok:S nemtom ott könyörgött meg minden.. el kellett volna tolnom, először felpofoztam aztán nemtudom mi történt velem.. mondtam neki hogy ne, mert szeretem a barátomat meg ilyesmi.. de nem értem el vele semmit.. amint megfogta, elvettem a kezét, és már sírhatnékom volt..
2009. máj. 17. 12:36
 28/47 A kérdező kommentje:
nem.. nem fogom feladni őt, senkiért.. a távolság pedig majd elmúlik egyszer.. imádom őt. komolyan.
2009. máj. 17. 12:38
 29/47 anonim ***** válasza:
100%

A férfiak nem értik a nem szót :) pláne ha kicsi reményt is látnak a dologban.

Egyébként még nagyon fiatal vagy. lehet hogy tapasztalnod kelle még, mielőtt hűséges kapcsolatot kezdesz egy tőled távol élő fiúval. De lehet hogy ő is nyitott kapcsolatot szeretne igazán, mert ő se az a nagyon tapasztalt valaki. De akkor ezt nem kapcsolatnak hívják, hanem szeretői viszonynak. Sok felnőtt tart fenn ilyen viszonyt. Ami addig működik, amig nincs egyiknek sem nagyobb elvárása a másik irányában. Nekem nem jó ez a felállás.

A barátok egyébként nem tapizzák egymást és nem csinálnak olyat, ami férfi-női kapcsolat. Ha a barátod ennél többet akar, akkor el kell gondolkodnod, hogy jó-e ez a barátság, mert azt hiszem nem igazán építő jellegű.

2009. máj. 17. 13:21
 30/47 A kérdező kommentje:

hát igen..

mondtam is neki, hogy nem akarom ezt, mert szerelmes vagyok a barátomba, de nem igazán érdekli a dolog. állandóan mondogatja, hogy úgysem tudja meg senkitől.dehogynem.. előbb utóbb tőlem, mert nem bírom már.szégyenlem magam. nagyon...:/ bár nem megtörténtté tehetném

2009. máj. 17. 13:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!