Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ribancnak érzem magam. De félek is elmondani mi történt.
szia nem vagy biranc ne gondol ilyesmire!akik az utcán árulják a testünket azok a ribancok nem te!!
nekem is volt egy nagyon jó haverom nagyon szerettem,(barátilag)és a mostani páromnak az egyik legjobb haverja volt és most is beszélnek
elmontam neki mindig mindent megbeszéltünk mindent
mikor egyik este szolt hogy fejezzük be a barátságunkat mert többet fog érezni irántam mint egy barátság!onnantól kezdve ez kb 3-4 éve volt taláb beszéltem vele 4-5 ennyi az egész!
utolsó vagyok!
hát ahogy mondani szokták fiatalság bolondság!
Ezt te kell eldöntsd hogy mikor akarod elmondani,de én a te helyedben nem tudnám magamba tartani ezt a titkot!
csak egy kérdés,bocsi az offolásért!
Miért tetted?
Az ilyen helyzetbe tényleg nehéz eldönteni mi a legjobb.
én is a 11.33 as válaszadó tanácsával értek 1et leginkább, bár ha tényleg nagyon megbántad és elmondod neki talán megbocsájt, de valamilyen sziontem megbotlott benned a bizalma...nehéz lesz ujra visszaszerezni.sokat kell majd érte pedáloznod és bizonyitanod
sok sikert
A férfiak nem értik a nem szót :) pláne ha kicsi reményt is látnak a dologban.
Egyébként még nagyon fiatal vagy. lehet hogy tapasztalnod kelle még, mielőtt hűséges kapcsolatot kezdesz egy tőled távol élő fiúval. De lehet hogy ő is nyitott kapcsolatot szeretne igazán, mert ő se az a nagyon tapasztalt valaki. De akkor ezt nem kapcsolatnak hívják, hanem szeretői viszonynak. Sok felnőtt tart fenn ilyen viszonyt. Ami addig működik, amig nincs egyiknek sem nagyobb elvárása a másik irányában. Nekem nem jó ez a felállás.
A barátok egyébként nem tapizzák egymást és nem csinálnak olyat, ami férfi-női kapcsolat. Ha a barátod ennél többet akar, akkor el kell gondolkodnod, hogy jó-e ez a barátság, mert azt hiszem nem igazán építő jellegű.
hát igen..
mondtam is neki, hogy nem akarom ezt, mert szerelmes vagyok a barátomba, de nem igazán érdekli a dolog. állandóan mondogatja, hogy úgysem tudja meg senkitől.dehogynem.. előbb utóbb tőlem, mert nem bírom már.szégyenlem magam. nagyon...:/ bár nem megtörténtté tehetném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!