Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ribancnak érzem magam. De félek is elmondani
mi történt.
Figyelt kérdés
Van egy barátom, akivel távol élünk egymástól. És van egy másik srác, akit az egyik legjobb barátomnak tartok, de a fiú többet akar, mint barátság. Szeret engem.Régen sokat jártunk össze, és akkor csókolóztunk, meg ilyenek, de soha nem feküdtem le vele.Legutóbbi találkozásunk alkalmával, engedtem, hogy megfogja a mellem, és a fenekemet. Most nem tudom mit tegyek. Mert szeretem a barátomat, akivel járok, és azt hiszem, szakítana velem, ha megtudná, mi történt..
Hát ne mondd el. De tanulj belőle, és viselkedj úgy, hogy ne kelljen többé így érezned magad.
A haverodnak pedig mondd meg, hogy mától kezdve semmi.
Vele szemben sem korekt viselkedés, ha hagyod reménykedni, mert mindíg morzsákkal eteted.
2009. máj. 17. 11:17
2/47 anonim válasza:
Én tuti szakitanék veled ezért,már az első alkalommal is.De ugy a tisztességes ha elmondod,főleg h "szereted".Ha szerelmes lennél,akkor eszedbe se jutott volna már csak egy másik srác,hogy tetszik,az se jutottvolna eszedbe.Te még fiatal vagy komoly kapcsolatokhoz.Mond el a párodnak,lehet már ő is megcsalt,de akkor ne lepődj meg.És egy szavad se lehet.
2009. máj. 17. 11:18
3/47 anonim válasza:
ha ez a csókolózós story is a kapcsolat alatt történt, mindenképpen el kéne mondani. Am meg, ha ezt megengeded, sztem nem vagy már szerelmes a párodba.. a távolság nagy úr, de a szerelemnek nagyobbnak kell lennie. ha igazi! (tapasztalat)
Lex/17
2009. máj. 17. 11:18
4/47 anonim válasza:
Ne érezd ugy magad...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AZ IS VAGY...
2009. máj. 17. 11:20
5/47 A kérdező kommentje:
A csókolózás a kapcsolat előtt történt.És már nagyon rég találkoztam a barátommal.. és talán emiatt engedtem, mert hiányzott a közelség. bűntudatom van.. nagyonrosszulérzem magam
2009. máj. 17. 11:22
6/47 anonim válasza:
Szia!
Ha szereted a barátodat,akkor nem kéne ezt csinálni!Én tuti nem bocsátanám meg,ha ezt csinálnák velem!Nálam egy csók szakítás, és ezt a vőlegényem is tudja!Mond el neki,hátha nem lesz belőle nagy gond!
2009. máj. 17. 11:23
7/47 anonim válasza:
Én a helyedben elmondanám, mert úgy korrekt.
2009. máj. 17. 11:24
8/47 anonim válasza:
Utolsó vagyok!
Előtte történt?Ezt nem értem,tehát akkor nem voltatok együtt?
És most meg megengedted,hogy tapizzon?tehát mégis érzel valamit iránta?
Igen a távkapcsolat azt tudom milyen én is ilyenben élek,babánkkal:D.
sajnos ....
2009. máj. 17. 11:25
9/47 A kérdező kommentje:
a csók a kapcsolat előtt történt.. szeretem a barátomat, csak hülye vagyok. de ha elmondom,akkor megbántom, szakít velem.. belehalok. ostoba vagyok.. gyűlölöm magam...
2009. máj. 17. 11:28
10/47 anonim válasza:
A második válaszoló vagyok.Nincs mentség a tettedre,ha egy éve nem találkoztatok,és azé volt,az sem mentség,te már nem szereted igazán.Ugy fer ha szakitasz vele mielött ilyet teszel.De megtetted,igy viseld a következményeit.Mond el neki.Ne legyél ténylegesen ri***c
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!