Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! El bírjátok képzelni az életeteket egy olyan férfivel, akinek nincs pénisze?
Járnátok valakivel akinek nincs a nadrágjában semmi? Mi lenne, ha utólag derülne ki, amikor már ti nyúltok oda?
Ha szeretitek, és ezen kívül minden tökéletes (lombikbébivel akár még gyereketek is lehetne), akkor mit tennétek?
miféle baleset lehet az amitől volt nincs péniszed?
am meg lehet ilyen micsodát beültetni ha nincs.
általában homárok szokták balesetből levágatni utána aztán nagyon megbánják. sok köztük az öngyilkos.
Hát nem mondom azt, hogy könnyű lenne de elfogadnám. Mindenesetre ezért nem hajtanék el valakit. De azért annak nem örülnék, ha odanyúlnék és akkor derülne ki! Legyünk őszinték!
Ha úgy történne baleset hogy már a párom, meg se fordulna a fejemben hogy elhagyjam! Ugyanúgy szeretném és vele lennék eztán is, hiszen nem a péniszébe szerettem bele. Számomra ő különleges, ő a másik felem-a Párom,ő a minden, az életem, és ez nem szűnne meg attól, hogy hiányzik egy testrésze. 100%ban kiállnék mellette továbbra is!
régen sokszor volt olyan, hogy pl ellőtték a háborúban a férfiaknak. manapság inkább potencia problémák vannak, olyan nincs, h simán nincs pénisze.
én elképzelhetőnek tartom, h szeretjük egymást, stb, ellövik neki háborúban, de utána is vele maradok. max engedje meg, hogy néha arctalan szexkapcsolatokba belemenjek, mert azért nekem is vannak igényeim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!