Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! El bírjátok képzelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! El bírjátok képzelni az életeteket egy olyan férfivel, akinek nincs pénisze?

Figyelt kérdés

Járnátok valakivel akinek nincs a nadrágjában semmi? Mi lenne, ha utólag derülne ki, amikor már ti nyúltok oda?

Ha szeretitek, és ezen kívül minden tökéletes (lombikbébivel akár még gyereketek is lehetne), akkor mit tennétek?

2011. dec. 12. 20:12
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

Hát...hogy őszinte legyek...nem tudom! :(

Talán a 'tudnék vele járni' felé jobban húz egy kicsit, de nem sokkal.:(

2011. dec. 12. 21:34
 22/41 anonim ***** válasza:
94%

Nehéz kérdés,alapesetben azt mondanám, nem bírnám elképzelni az életem ilyen férfival. Viszont ha a mostani párom vesztené el balesetben, biztosan nem hagynám el ezért.Beszereznénk többféle méretű és színű felcsatolható péniszt. Nekem meglenne az élmény, hogy minden éjjel "más"farok jár bennem,ő meg tuti nem kamatyolna félre.Úúúú ahogy ezt leírtam,megtetszett,ma éjjel tuti levágom neki...:P

Viccen kívül:miért kérdezed?Neked van ilyen gondod?

2011. dec. 12. 21:34
 23/41 A kérdező kommentje:
Szerencsére nincs ilyen jellegű problémám, de bármikor lehet. Ez egy ilyen világ. Kíváncsi voltam a nők válaszára. (Csak hogy tudjam, hogy pénisz nélkül tengetnem kell-e az életemet, vagy egyszerűbb, ha főbe lövöm magam.)
2011. dec. 12. 21:52
 24/41 anonim ***** válasza:
Én már elértem ezeket az élményeket, például amikor Nieztsche "Imigyen szóla Zarathustra" című könyvét olvastam, akkor érzek ilyet.
2011. dec. 12. 22:16
 25/41 anonim ***** válasza:
De még jobb volna ha tudnám az eredeti nyelven olvasni, de sajnos csak angolul meg magyarul sikerült ezt az örömöt megszerezni magamnak.
2011. dec. 12. 22:17
 26/41 anonim ***** válasza:
nem, nem a gyerek a lényeg 20
2012. jan. 1. 20:24
 27/41 anonim ***** válasza:
szerintem egy normális kapcsolat része a szex,ha a nő nem kapja meg,akkor mást kér meg rá,bár elő fordul, hogy akkor is mást kér meg rá,amikor meg kapja
2012. jan. 1. 20:36
 28/41 anonim ***** válasza:
Addig nem tudtam elképzelni míg nem tapasztaltam, egy baleset miatt nm úgy működik neki, ahogy egy "normális" embernek, de agyban sokkal érettebb normálisabb sok egészséges embernél! Az ex-je elhagyta, én örültem/lök annak, h Vele lehetek ♥! így ismertem meg és fogadtam el! Sok a lemondás, de jól megvagyunk!♥
2012. jan. 1. 20:37
 29/41 A kérdező kommentje:
Utolsó! Nagyon kedves, és megértő nő vagy! Bár csak több ilyen lenne, mint Te!
2012. jan. 1. 21:05
 30/41 anonim ***** válasza:
Köszi! Ez lehet köszönhető annak, h sokat láttam tapasztaltam, sokféle embert ismertem meg. Volt, aki azt mondta ezáltal v. miatt lettem ilyen, széles látókörű.
2012. jan. 1. 21:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!